Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Για τις ανάγκες των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, ο αρχηγίσκος της μείζονος αντιπολιτεύσεως δεν αισχύνεται να αμαυρώνει τη μνήμη των υπέρ Πατρίδος πεσόντων, πατέρων και αδερφών υμών, από την κομμουνιστική λαίλαπα. Προχθές λοιπόν και κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, σε μία αποστροφή του λόγου του και απευθυνόμενος προς τους κομμουνιστές ο κ. Μητσοτάκης είπε:  «σέβομαι και τιμώ τους αγώνες της αριστεράς ενάντια στο φασισμό και στη δικτατορία». Την ώρα που ειπώθηκε αυτό η κοινοβουλευτική μας ομάδα είχε αποχωρήσει από την αίθουσα της ολομέλειας, κρατώντας έτσι μία αξιοπρεπή πολιτική στάση, δίδοντας έτσι την ευκαιρία στους εναπομείναντες της αιθούσης να ξεστομίζουν αναλήθειες και ιστορικές ανακρίβειες.
Η συνεχής αύξηση των ποσοστών του κινήματός μας έχει ενεργοποιήσει τα ελατήρια αντίδρασης των πολιτικών μας αντιπάλων, που σε ορισμένες περιπτώσεις καταντά αίσχος και ντροπή να χρησιμοποιείται η μνήμη των Ελλήνων που έπεσαν από τα τέρατα που κίνησαν τους τρεις κομμουνιστικούς κύκλους. Πέραν αυτού που κόστισε τις ζωές χιλιάδων αμάχων Ελλήνων, ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, οι Γερμανοί κατακτητές είχαν εκδώσει διαταγή που έλεγε ότι, για κάθε γερμανό στρατιώτη που σκότωναν οι αντάρτες, θα εκτελούνταν 6 έως 10 Έλληνες. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε το ΕΑΜ και προχώρησε σε επιλεκτικές εκτελέσεις γερμανών, και οι οποίες εκτελέσεις επέσυραν και τα γερμανικά αντίποινα. Σκοπός των ελασιτών ήταν να προκαλέσουν τη μήνιν των Ελλήνων και να στρατολογηθούν όλο και περισσότεροι στις τάξεις του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ. Αυτό όμως δεν έγινε εφικτό. Εφικτό όμως έγινε η σφαγή χιλιάδων αδερφών μας από τα αντίποινα των Γερμανών, που τα προκάλεσε το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ. Αυτούς τους αγώνες σέβεται ο Μητσοτάκης; Επίσης, κατά  τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας η μόνη αντίσταση που έκαναν οι κομμουνιστές ήταν σε θεωρητικό επίπεδο, άντε να σήκωναν και οι «ξεριζωμένοι» ομοϊδεάτες τους καμία παντιέρα από τα Ηλύσια πεδία. Αυτή ήταν και η μόνη αντίσταση των κομμουνιστών κατά τη  διάρκεια της επταετίας και την οποία σέβεται και τιμά  ο Μητσοτάκης.

Συνήθως οι νορμάλ άνθρωποι δεν γλύφουν εκεί που πριν έφτυναν. Ο καθείς που θέλει να κρατά ψηλά το κεφάλι του και να έχει καθαρό μέτωπο δεν μπαίνει σε τέτοιου είδους κοινωνικό εξευτελισμό. Ο Μητσοτάκης όμως προτίμησε να χαριεντίζεται και να «χαϊδεύεται» με τους αριστερούς, γιατί τον ενοχλεί η παρουσία των χρυσαυγιτών στην Ελληνική πολιτική σκηνή, πέραν βέβαια των ψήφων που βλέπει να χάνει σε καθημερινή βάση. Η παρουσία μας απ’ τη μια και η στάση του Μητσοτάκη απ’ την άλλη, δείχνει ότι η πολιτική φαρέτρα του νέου αρχηγού ξέμεινε αρκετά νωρίς από πολιτικά βέλη. Από την άλλη δείχνει και το πολιτικό του ξεβράκωμα, στα μάτια των εναπομεινάντων στην ψοφοδεξιά ψηφοφόρων, όταν αποτίνει τιμές στο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας. Ας τα σκεφτούν όλα αυτά οι ψηφοφόροι του Μητσοτάκη όταν θα επισκέπτονται τις κάλπες, που όπως λένε πολλοί δεν θα αργήσουν να προκηρυχτούν.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/