Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Στην Γαλλία οι ισλαμιστές έκοψαν το λαρύγγι ενός παππά, και εδώ μας λένε να μην είμαστε ισλαμοφοβικοί και ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία αγάπης. Κάθε μέρα που περνάει η Ευρώπη αιματοκυλίζεται από πράξεις ισλαμιστών πότε θα καταλάβουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να μας υποτάξουν στους "θεϊκούς" τους νόμους; Δεν φτάνει τόσο αίμα που χύθηκε; Όλες οι πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου πλην της Χρυσής Αυγής είναι συνυπεύθυνες με αυτούς τους δολοφόνους. Αυτοί είναι που τους άνοιξαν την πόρτα και τους έβαλαν μέσα στο σπίτι μας, μέσα στην Ευρώπη. 
Κ.Κ.

Χρήστος Παππάς: Νεοδημοκράτες, υποκριτές και πατριδοκάπηλοι! - ΒΙΝΤΕΟ

Το καταστροφικό μόρφωμα Τσίπρας-Καμμένος μπορεί πλέον να χαρακτηρισθεί ως η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών. Η Ελλάδα μας από πάντα είχε τρεις βασικές αρχές: την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια. Εκεί χτυπούν αυτοί οι προδότες και προσπαθούν να μας λυγίσουν. Αν κάποιος αγαπάει την πατρίδα του και την υπερασπίζεται αυτομάτως μεταφράζεται σε "φασίστα". Προσπαθούν να μας απαγορεύσουν να τιμούμε την σημαία μας, να την βγάλουμε από τα μπαλκόνια μας και συγρόνως να επιτρέπουμε να την καίνε οι ανθέλληνες χωρίς να έχουν κυρώσεις.
Χτυπούν τη θρησκεία μας, θέλοντας να βγάλουν τις προσευχές από τα σχολεία, το μάθημα των θρησκευτικών και να αποποινικοποιήσουν την βλασφημία και την προσβολή στα Θεία. Ταυτόχρονα όμως ορίζεται Ιμάμης στα hot spot των λαθρομεταναστών. Σεβασμός από την κυβέρνηση δίνεται μόνο στους αλλόθρησκους. Όσο για την οικογένεια; Με το σύμφωνο συμβίωσης σπάει ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς σε μια φυσιολογική οικογένεια. και ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν και την υιοθεσία στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Απενάντι λοιπόν σε όλα αυτά εμείς έχουμε δυο όπλα την παράδοσή μας και την μοναδική μας ελπίδα την Χρυσή Αυγή.
Κ.Τ.

Πληρώστε “κορόιδα” φορολογούμενοι: Γης μαδιάμ έκανε το Αριστοτέλειο η παρακρατική συμμορία του Σύριζα

Οδηγούμαστε σε καταστροφή. Πρέπει να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες και με την βοήθεια της Χρυσής Αυγής να καταφέρουμε να σώσουμε ότι έχει απομείνει έτσι ώστε να φτιάξουμε πάλι από την αρχή ό,τι έχουν καταστρέψει όλοι οι προδότες. Γιατί, όπως είπε και ο Αμερικανός Χένρι Κίσινγκερ:  "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του ν' αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για εμάς".
Εύη Τ.

Τζιχαντιστές οι δράστες του αποκεφαλισμού ιερέα στη Γαλλία: Ανάληψη ευθύνης από το ISIS