Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή για την ομιλία του Η. Κασιδιάρη  στη Βουλή, σχετικά με τη τοποθέτηση του Μοσκοβισί, που για άλλη μια φορά με έκανε να αισθανθώ υπερήφανος. Νόμιζα ότι άκουγα τον εαυτό μου. Καλή δύναμη στον Αρχηγό, αλλά και σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Στέκομαι στην αποφώνηση του Ηλία (αν μου επιτρέπετε τον ενικό, απλά τον αισθάνομαι συναγωνιστή μου), και εύχομαι σύντομα να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση.
Με εκτίμηση, Διονύσης  Δ.

Ομολογία Μουζάλα: Ανεξέλεγκτα τα ποσά που τσέπωσαν οι ΜΚΟ για να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες

Οι τζαμπατζήδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χρωστούν πάνω από 400 εκατομμύρια στις τράπεζες. Οφείλουν δηλαδή όσα το κράτος θα εισπράξει δηλαδή (οι τοκογλύφοι), από το ξεπούλημα  του ΟΛΠ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι μη συνεργάσιμοι δανειολήπτες λαμβάνουν δάνεια, με εγγύηση την κρατική επιδότηση και εισπράττουν δανεικά χρήματα, με όρο μελλοντικές αβέβαιες ανεπίστρεπτες εισπράξεις τους.  Και, τα τελευταία χρόνια, δεν εχουν καταβάλει το παραμικρό ποσό. Από το 2011 δεν πληρώνουν ούτε δόσεις, ούτε τόκους. Αλλά και ούτε καταγγέλλονται από τις Τράπεζες, ούτε κατάσχονται περιουσιακά τους στοιχεία. Από την άλλη εκπονούν προγράμματα που σαν σκοπό έχουν το νοικοκύρεμα του κράτους λέγοντας έξυπνα και πιασάρικα τρικ, τα οποία τους ετοιμάζουν σύμβουλοι επικοινωνίας οι οποίοι πληρώνονται πανάκριβα από τα δανεικά. Ασφαλώς έχοντας την παραπάνω ασυλία, «καίγονται» για την πώληση των «κόκκινων δανείων» σου σε ξένα funds και σε κοράκια του διεθνούς πλουτοκρατικού κεφαλαίου.
Σ.Μ.

Αλβανοί «κατατρεγμένοι» έκλεβαν σπίτια, μαγαζιά και εκκλησίες στην Νάξο - Πάνω από 12 διαρρήξεις μέσα σε ένα μήνα

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί οι οποίοι ήρθαν με το ελικόπτερο του τουρκικού στρατού στην Ελλάδα, έχουν εναντίον τους κατηγορίες για παράνομη είσοδο και θα σταλούν μάλλον πίσω στην Τουρκία. Η ρητορική ερώτησή μου είναι γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζει τα ίδια ακριβώς με τους δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έχουν έρθει στην Ελλάδα απρόσκλητοι για παράνομη είσοδο;
Γ. Γ.
Ο πολυπολιτισμός βλάπτει σοβαρά και τον τουρισμό: Οικονομική καταστροφή στα νησιά από τη λαθρομετανάστευση! ΒΙΝΤΕΟ