Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ένα ποσοστό των Ελλήνων ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Το ίδιο αυτό ποσοστό απαιτεί από την Χρυσή Αυγή να μην υπογράψει τον εκλογικό νόμο που έφεραν τα κόμματα που οι ίδιοι ψήφισαν. Το ίδιο ποσοστό θα ρίξει ευθύνες στην Χρυσή Αυγή αν ψηφίσει, γιατί σου λέει κάτσε να γίνω κομματόσκυλο στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ μπας και βολευτώ κάπου και αν τύχει κάτι στραβό, θα έχω την Χρυσή Αυγή να αντιστέκεται και να με σώζει. Πλήρης παραλογισμός...
Χ.Ε.


Σύμμαχος της διαπλοκής αποδεικνύεται ο Τσίπρας

Οι Εθνοπροδότες πλέον - με τις ευλογίες των ξένων αφεντικών τους - ρημάζουν ό,τι απέμεινε όρθιο.  Αφού με δόλο έκλεισαν την σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη για πολλούς μήνες βάζοντας τους λαθρομετανάστες να καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο και έκαναν εκατομμύρια ζημιά στην ήδη ''πληγωμένη'' από την κακοδιαχείριση ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τον αποκλεισμό των τραίνων λόγω κατάληψης της γραμμής, σήμερα  πούλησαν στους ξένους  την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά 100% και φυσικά χαρούμενοι τρίβουν τα χέρια τους που πλέον  η μνημονιακή δέσμευση  έγινε υλοποίηση! Για τους εργαζόμενους ο υπουργός- αυτός με το πορτραίτο του Βελουχιώτη στο γραφείο-, λυπάται είπε εχθές αλλά δεν μπορεί νομοθετικά να μας καλύψει ότι θα έχουμε αύριο δουλειά γιατί κι αυτός ουσιαστικά δεν θέλει την ιδιωτικοποίηση, αλλά δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Οι αιώνιοι και επαγγελματίες συνδικαλιστές δήλωναν άγνοια μέχρι πριν λίγη ώρα και αφού άφησαν τους εργαζόμενους χωρίς συλλογική σύμβαση τον τελευταίο χρόνο και ανενημέρωτους πλήρως, μόλις ανακοινώθηκε η πώληση, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον. Αιδώς κύριοι! Φυσικά, αν υπήρχε εθνική διακυβέρνηση δεν θα γίνονταν όλα αυτά αλλά όταν η πολιτική είναι υπεράνω της Πατρίδας και του Δημοσίου Συμφέροντος, θα δούμε όχι μόνο ξεπούλημα και προδοσία αλλά  θα πρέπει εμείς οι τελευταίοι πιστοί  να δώσουμε μάχες για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Μάχες υπέρ βωμών και εστιών. Μάχες μέχρις εσχάτων. Ξυπνήστε Έλληνες, μόνο με τη Χρυσή Αυγή η Ελλάδα θα αναστηθεί!



Αγγελική Γ. Α.

Ο Γιάννης Λαγός στο Super88 για την τουρκική πρόκληση στην Γλαύκη της Ξάνθης - ΗΧΗΤΙΚΟ

Λοιπόν Σκουρλέτη, Φίλη, Τσίπρα  και λοιποί αριστεροί αναρχοεξουσιαστές, προσκυνημένοι της Siemens, των απογόνων των δωσίλογων της κατοχής μην μιλάτε για "αντιναζισμό". Πασόκια και Νεοδημοκράτες του Μητοστακέικου και της Φώφης που αν υπήρχε δικαιοσύνη δεν θα έπρεπε καν να υπήρχατε στον πολιτικό χάρτη λόγω των εκατομμυρίων που χρωστάτε στις τράπεζες και όχι μόνο. Κομμουνιστές που παίρνουν χορηγίες από την Eurobank του καπιταλιστή Λάτση και τον προβάλλουν στον Ριζοσπάστη τους και πουλούν την δημόσια συχνότητα του λαού σε κυπριακή off shore τα οποία προβάλλουν τους βουλευτές τους από τα μέσα των νταβατζήδων της διαπλοκής και του καπιταλισμού είναι ανάξιοι λόγου όπως και τα λοιπά πολιτικά απολειφάδια τύπου Καμμένου. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το ηθικό πλεονέκτημα να κοιτά στα μάτια τους Έλληνες με τους αγώνες που δίνει, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Δ.Σ.
Εκτός πραγματικότητας το αντισυνταγματικό τόξο: Πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια είδε την “απειλή του Εθνικισμού” - Η ΝΔ ακόμα να βγάλει ανακοίνωση!