Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Με την αρωγή της Χρυσής Αυγής κέρδισε τον δικαστικό Αγώνα κατά της “κάρτας του πολίτη” ο Δημήτρης Ανδρεάκος! ΒΙΝΤΕΟ

Ύστερα από χρόνια διώξεων ο Αστυνομικός Δημήτρης Ανδρεάκος γκρέμισε το διεφθαρμένο σύστημα της Παγκοσμιοποίησης - Άνοιξε ο δρόμος για όσους αρνούνται να παραλάβουν την κάρτα του Πολίτη

Η άρνηση της παραλαβής της κάρτας του πολίτη απετέλεσε την πρώτη - αμιγώς ιδεολογική - κοινοβουλευτική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε για τον Δημήτρη Ανδρεάκο, τον Αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. που αρνήθηκε να την παραλάβει και γι’ αυτό απετάχθη.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά και μετά την δικαστική δικαίωσή του (όταν κρίθηκε άκυρη η απόφαση της απόταξής του) οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή τους σε όσους αντιστέκονται σε παράνομες μεθοδεύσεις, παραστάθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ., μαζί με τον συνήγορό του Γιάννη Ζωγράφο.
Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε μόλις πριν από λίγο το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛΑΣ ο Δημήτρης Ανδρεάκος απαλλάχθηκε τελεσίδικα από την κατηγορία της απείθειας.   
Μετά την συνεδρίαση έκαναν τις εξής δηλώσεις:
Δημήτρης Ανδρεάκος: Σήμερα πέρασα από το Β΄ Πειθαρχικό στην Αστυνομία προκειμένου να δικαιωθώ ή να καταδικαστώ ανεξάρτητα τις δικαστικές αποφάσεις. Με τίμησαν με τις μαρτυρίες τους οι κ. Παναγιώταρος και Λαγός. Οι μόνοι βουλευτές που ήρθαν ομολογώντας Χριστό, Ελευθερία και Ελλάδα συνεπείς προς τις υποσχέσεις του προς τους ψηφοφόρους, τις Αρχές και το κόμμα τους.
Γιάννης Ζωγράφος: Ο Δημήτρης Ανδρεάκος είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αστυνομικού, Χριστιανού και πολίτη, γιατί με την Ομολογία του εδώ και 5 χρόνια που η ΕΛΑΣ τον απέταξε συνεχίζει να δίνει τον Αγώνα μάχιμα για θρησκευτική συνείδηση και για αξιοπρέπεια. Η σημερινή μας παρουσία στο δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό θα δώσει αυτό το σήμα και σε όλους τους υπόλοιπους για την αντίσταση κατά των παράνομων μεθοδεύσεων της εκάστοτε κυβέρνησης.
Ηλίας Παναγιώταρος: Σήμερα επετεύχθη μία ακόμη νίκη κατά της παγκοσμιοποίησης. Ο Δημήτρης Ανδρεάκος είχε αποταχθεί από την Ελληνική Αστυνομία, γιατί δεν δέχτηκε να παραλάβει τον ΑΜΚΑ. Δικαιώθηκε από τα Δικαστήρια τελεσίδικα και αυτή η απόφαση θα είναι προπομπός σημαντικών εξελίξεων απέναντι σε όλους όσους απεργάζονται την διάλυση της Πατρίδος μας, αλλά και γενικότερα της διάλυσης των Εθνών και των Πατρίδων. Η Χρυσή Αυγή Πιστή στις θέσεις της από τον Αρχηγό μέχρι και τον τελευταίο Χρυσαυγίτη δεν κάνει πίσω σε όλα τα ζητήματα που έδωσε Αγώνες.
Γιάννης Λαγός: Σήμερα κάναμε το αυτονόητο. Ήρθαμε να υπερασπιστούμε τον κ. Ανδρεάκο και στο όνομα και το πρόσωπο του κ. Ανδρεάκου είναι ο κάθε Έλληνας πολίτης που αισθάνεται και είναι ελεύθερος και υπερήφανος. Ο άνθρωπος αυτός διώχθηκε από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας όχι γιατί έκανε κάποιες ατιμίες, αλλά γιατί για λόγους θρησκευτικής Πίστης και συνειδήσεως αρνήθηκε να παραλάβει την νέα κάρτα του Πολίτη. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί απέδειξε ότι με πείσμα με επιμονή και Πίστη στις Αρχές δεν μπορεί κανείς να μας νικήσει. Σαν Χρυσή Αυγή είμαστε δίπλα του, θα τον στηρίξουμε και αυτόν και οποιονδήποτε άλλο. Μιλάμε πάντα για την Πατρίδα μας και την Θρησκεία μας. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.