Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελένη Ζαρούλια σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης και η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια φιλοξενήθηκαν από τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα".

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκαν στον συνεχιζόμενο αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό αποκλεισμό των Ελλήνων Εθνικιστών από κόμματα και κανάλια που προσβάλει την λαϊκή ετυμηγορία και τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή.
Σχολίασαν τις τελευταίες αναφορές για παραδικαστικό κύκλωμα, θυμίζοντας την σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση Σαμαρά κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και τόνισαν πως η δήθεν κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι για το θεαθήναι.
Πραγματική αντιπολίτευση στην Βουλή ασκεί μόνο η Χρυσή Αυγή, καθώς έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για όλα τα μείζονα προβλήματα και για το λαθρομεταναστευτικό, αλλά αποσιωπούνται συστηματικά από τα χρεοκοπημένα κανάλια της διαπλοκής.
Τέλος, τόνισαν ότι ούτε οι διώξεις ούτε οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις μπορούν να κάμψουν τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς η άνοδος και η αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία είναι ραγδαία.