Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Πίσω από την επίσκεψη του Γ.Γ του ΟΗΕ στην Αθήνα, τις δάφνες και τα εύσημα που διεκδικεί η ξεπουλημένη Ελληνική κυβέρνηση, το Νόμπελ βλακείας που επίσης διεκδικούν κάποιοι ντόπιοι αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών, υπάρχει από πίσω μια θλιβερή ιστορία την οποία τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν μετέδωσαν. Όπως αποκαλύπτει η Ρωσίδα δημοσιογράφος Ντάρια Ασλάνοβα της εφημερίδας Κομσομόλσκαγια Πράβντα μετά από επίσκεψη στην Μυτιλήνη αποκάλυψε τα εξής. Κατά την επίσκεψη που έκανε στην Μυτιλήνη πριν από λίγο καιρό, έμαθε ότι ψαράδες καθώς και το λιμενικό περισυνέλλεξαν αρκετά πτώματα προσφύγων στα οποία είχαν βγάλει τα μάτια καθώς και σε πολλά πτώματα υπήρχαν ραφές σε όλο τους το σώμα. Από ότι αναφέρει οι Τούρκοι επιδίδονται σε εμπόριο οργάνων από τους λαθρομετανάστες πριν τους στείλουν στην Ελλάδα. Ένα μάτι μπορεί να το πουληθεί ακόμα και 100.000 Ευρώ. Τα εκατοντάδες πτώματα λαθρομεταναστών οι Ελληνικές Αρχές στην Μυτιλήνη τα είχαν στοιβάξει σε κοντέινερ, πριν βρουν τόπο να τα θάψουν. Ή γρήγορη αποσύνθεση των πτωμάτων έκανε τραγική την ζωή των κατοίκων. Τελικά τα πτώματα θάφτηκαν σε ομαδικό τάφο σε εγκαταλειμμένο κοιμητήριο του νησιού. Ακόμα η Ρωσίδα δημοσιογράφος αναφέρει ότι οι κακόμοιροι παράνομοι μετανάστες από Σομαλία, Πακιστάν, Αφγανιστάν αγοράζουν από στρατόπεδα προσφύγων της Τουρκίας με 1.000 Ευρώ ασυνόδευτα παιδιά και αφού τα χρησιμοποιήσουν σαν ασπίδα για να μπούνε στην Ελλάδα στην συνέχεια τα μεταπουλάνε για εμπόριο οργάνων, πορνεία, ναρκωτικά και οτιδήποτε μπορεί να τους φέρει χρήματα. Για αυτές τις εγκληματικές ενέργειες η κυβέρνηση θέλει να μας κάνει να λυπηθούμε τους λαθρομετανάστες. Οι Τούρκοι δουλέμποροι θησαυρίζουν και οι Έλληνες έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τα τρομερά προβλήματα που φέρνουν οι παράνομοι εισβολείς. Μια λύση υπάρχει για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και των ψευτοσωτήρων της κυβέρνησης και του κλεπτοκρατικού τόξου. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Με Τιμή Γεωργία Π.


Δίδαγμα «αντιρατσισμού» από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ στη Λέσβο - Για την Σύμβαση που καταπατούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις ούτε λέξη!

Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων - ο πρώτος υπολογιστής της ανθρωπότητος. H απόλυτη τεχνολογική υπεροχή. Η χώρα που γέννησε όλες τις βασικές επιστήμες αλλά και τους Αγώνες , αγώνες Ποίησης , Φιλοσοφίας, Χορού και Άθλησης. Γιατί οι Έλληνες γνώριζαν πως τα πάντα είναι ένας Αγών. Είτε στην μάχη είτε στην εξέλιξη. Για αυτό και ο Αριστοτέλης έλεγε: Αν μια μέρα περάσει χωρίς να έχω βελτιωθεί σε κάτι , ήταν μια άχρηστη μέρα..." Είναι λοιπόν τραγικό και πολύ λυπηρό, να βλέπεις Έλληνες , να διαφημίζουν δήθεν Κινέζους και Ινδούς Φιλοσόφους , όταν μόνο εμείς είχαμε Φιλοσόφους, και μόνο εμείς ανακαλύψαμε την λέξη Φιλόσοφος. Οι υπόλοιποι ήταν απλώς Ηθικολόγοι. Αλλά ακόμα πιο λυπηρό , είναι να βλέπω να διαφημίζουν Μύστες και Μάγους που ...δήθεν θα μας δείξουν τον σωστό δρόμο στην ζωή μας. Ας θυμόμαστε πως μια φράση του Αριστοτέλους, είναι ανώτερη από όλη την Κινέζικη Ηθικολογία "Τίποτα πιο άνισο , από την ίση μεταχείριση των Ανίσων". Ας διδαχθούμε το Χρυσάφι που έχουμε στα πόδια μας, και ας μην χαραμίζουμε χρόνο με τον χαλκό των άλλων.
Στράτος Μ.

Απροστάτευτοι στις επιδρομές των λαθρομεταναστών οι κάτοικοι της Μόριας στη Λέσβο: Μόνοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους - ΒΙΝΤΕΟ

Παραδομένη στη λαϊκή χλεύη η δήθεν αντισυστημική αριστερά των κάθε γραφικών αυτής της κυβέρνησης που με τις ανοησίες που εκστομίζουν προσπαθούν να στρέψουν τους Έλληνες από τα πραγματικά τους προβλήματα. Τα ψέματα της, δεν θα ζήσουν να γεράσουν! Η μαρξιστική αριστερά με λόγο οξύτατο καταγγελτικό, καπηλεύεται για 10ετίες την εθνική αντίσταση υπηρετώντας με συνέπεια τα ξένα αδηφάγα συμφέροντα, σαν γνήσιος υπηρέτης του διεθνισμού. Αντίθετα σήμερα έχοντας γίνει ένα φερέφωνο του μνημονίου και της καταστροφής των Ελλήνων, στερώντας από τους Έλληνες την ελπίδα για το μέλλον. Μόνη ελπίδα για τους Έλληνες και το έθνος η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω.
Σ.Μ.