Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δύναμή μας η Νεολαία!

Αποσπάσματα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην 13η Εορτή Ελληνικής Νεολαίας
Εορτή Νεολαίας σήμερα. Και πράγματι, τι άλλο από Κίνημα Νεολαίας είναι η Χρυσή Αυγή; To πρώτο φυλλάδιο βγήκε τον Δεκέμβριο του 1980 και ο ιδρυτής, που έχω την τιμή να είμαι εγώ, ήταν μόλις 23 χρονών. Και οι άλλοι μικρότεροί μου. Μια χούφτα παιδιά, εικοσάχρονα, έφτιαξαν την Χρυσή Αυγή που σήμερα την τρέμουν οι προδότες στην Ελλάδα και είναι ο εφιάλτης όλων των αλητών στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στα στατιστικά που βγάζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, η Χρυσή Αυγή παίρνει διπλάσιο ποσοστό στους νέους ηλικίας από 18 - 33 ετών. Το ποσοστό της εκεί φτάνει το 15%. Που σημαίνει ότι όσο περνάει ο χρόνος η Χρυσή Αυγή θα γίνεται όλο και πιο δυνατή, όλο και μεγαλύτερη, μέχρι την ώρα της τελικής κρίσεως, που οι Έλληνες θα κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο και θα αποδώσουν δικαιοσύνη.
Χρυσή Αυγή: Το μόνο πρόβλημα ενός παγκόσμιου κατεστημένου
Τους ανησυχεί η Χρυσή Αυγή και βλέπουμε δηλώσεις κορυφαίων παραγόντων της διεθνούς ζωής. Πρόσφατα έκανε μια δήλωση ο Μοσκοβισί ότι «Προσέξτε να μην πιέζετε πολύ τα πράγματα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της Ακροδεξιάς». Ανάλογες δηλώσεις έχετε ακούσει και από αλλού, ανακοινώσεις από τα υπουργεία Εξωτερικών ακόμα και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τους ανησυχεί η Χρυσή Αυγή και προσπαθούν να βρουν τρόπο να ανακόψουν την πορεία της. Κι έτσι η τελευταία μόδα των τελευταίων ημερών, είναι η ίδρυση νέων, δεξιών υποτίθεται κομμάτων. Υπάρχει μία διαφορά. Όλοι αυτοί, που ιδρύουν αυτά τα κόμματα, τους διέγραψαν από τη Ν.Δ. και κάνουν κόμματα. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ στη Ν.Δ. Ήμασταν ενάντια στη Ν.Δ. Και επιπλέον, όλοι αυτοί, κάποιοι τουλάχιστον απ΄αυτούς, ήταν μέχρι προχτές, υμνητές του Σαμαρά. Στενοί συνεργάτες του. Τι έκαναν όταν ο Σαμαράς ξεπουλούσε την Ελλάδα και την εθνική κυριαρχία με τα μνημόνια; Σιωπούσαν! Δεν έλεγαν λέξη, γιατί περίμεναν μήπως και βγουν βουλευτές. Και τώρα προσπαθούν με τις αβάντες βεβαίως του συστήματος που τους στηρίζει με κάθε τρόπο, να πάρουν, λέει, τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Ένας μάλιστα απ΄αυτούς είπε: «Στο κόμμα μας δεν έχουν θέση τα ξυρισμένα κεφάλια». Να μην ανησυχεί. Δεν πρόκειται να πάνε τα «ξυρισμένα κεφάλια» στα κόμματα αυτά - μαϊμούδες. Τα «ξυρισμένα κεφάλια», όπως λένε τους Χρυσαυγίτες, είναι με τη Χρυσή Αυγή. Θα μείνουν με τη Χρυσή Αυγή μέχρι την τελική νίκη!
Η 1η Νοεμβρίου και η αδάμαστη Χρυσή Αυγή
Χόρτασαν τον Ελληνικό Λαό με ψέματα. Ακόμη κι αυτοί που σήμερα κυβερνάνε, οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ. Θα διέλυαν τη διαπλοκή. Είδατε να διαλύουν καμία διαπλοκή; Εδώ, απέναντί μας είναι το MEGA. Ζει και βασιλεύει. Και μια και μίλησα για το MEGA, ποιος ξεχνά απ΄όλους εμάς, το βράδυ εκείνο το τραγικό της 1ης Νοεμβρίου, όταν στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν ο Πρετεντέρης και, αναφερόμενος στη στυγνή δολοφονία των συναγωνιστών μας, είπε: «Γιατί έγινε αυτό; Θα μπορούσε να σκοτωθεί και κανένας άνθρωπος». Γιατί γι΄ αυτούς, όλοι εσείς δεν είστε άνθρωποι, είστε Χρυσαυγίτες. Αυτό είναι το αισχρό καθεστώς το οποίο εξουσιάζει τη Χώρα.
Και μιας και μιλώ για εκείνη την αποφράδα ημέρα, δεν μπορώ παρά να αναλογιστώ ότι στο βήμα αυτό διαδέχτηκα τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα. Ήταν 1η Νοεμβρίου. Ας τρέξει ο νους σας. Ας καλπάσει η φαντασία σας. Εκεί, στη Λεωφόρο Ηρακλείου, δύο αδίστακτοι δολοφόνοι, με τις πλάτες του κράτους, που υπήρχε αυτοκίνητο της αστυνομίας έξω από τα γραφεία μας της Τοπικής Οργανώσεως κάθε ημέρα λειτουργίας εκτός από εκείνη. Οι σφαίρες πέφτουν βροχή. Ο Μάνος και ο Γιώργος πέφτουν νεκροί. Και ο Αλέξανδρος να οδηγείται στο ασθενοφόρο, έχοντας σφαίρες στα πνευμόνια του. Και να φωνάζει: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή». Τι μπορεί λοιπόν να μας νικήσει όταν έχουμε τέτοιους αγωνιστές σαν τον Αλέξανδρο; Ας το πάρουν απόφαση. Δε λυγίζει η Χρυσή Αυγή!
Και για να θυμηθούμε τα λόγια της αυτοκρατορικής φρουράς του μεγάλου Ναπολέοντα όταν είχε κυκλωθεί στο Βατερλό και του ζητούσαν να παραδοθεί, τότε ο διοικητής είχε πει μια φράση: «Η φρουρά πίπτει, αλλά δεν παραδίδεται»! Ας το γνωρίζουν λοιπόν: Η Χρυσή Αυγή πίπτει, αλλά δεν παραδίδεται!
Η Χρυσή Αυγή είναι η νιότη του κόσμου
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η Νεολαία. Σαν νεολαία ξεκίνησε και σαν νεολαία θα τελειώσει, ακόμα κι αν τα μαύρα μας μαλλιά έχουν αρχίσει σε ορισμένους από μας να γίνονται λευκά. Είμαστε έφηβοι στην καρδιά, είμαστε οι αιώνιοι έφηβοι του Ελληνισμού που δεν θα λυγίσουμε και δεν θα γονατίσουμε! Ο Χρυσαυγίτης, η Χρυσαυγίτισσα, είναι ένα είδος ξεχωριστό μέσα στη Χώρα αυτή. Ξεπήδησε από το πουθενά. Πίστεψαν ότι είχαν τελειώσει πια οι Έλληνες Εθνικιστές. Ότι τους είχαν εξαγοράσει. Και κάποτε όμως ήρθε η ώρα της πληρωμής. Και οι τοκογλύφοι, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετούσαν σταμάτησαν να τους δίνουν χρήμα. Και δεν είχαν κι αυτοί πια χρήμα να δώσουν, να μοιράσουν διορισμούς, να κρατήσουν το πελατειακό κράτος, και τότε κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν. Και στον καιρό της θύελλας, στον καιρό της ανέχειας, στον καιρό της καταιγίδας, θυμήθηκαν κάποια μαύρα περήφανα πουλιά: Τη Χρυσή Αυγή! Και ήρθαν δίπλα μας, και τιμάμε την εμπιστοσύνη τους και θα την τιμήσουμε μέχρι το τέλος.
Ο Χρυσαυγίτης και η Χρυσαυγίτισσα είναι ιδεολόγος. Μάχεται για τις Ιδέες του χωρίς να περιμένει καμία απολαβή, κανέναν διορισμό, κανένα συμφέρον. Είναι μαχητής για την Μάχη. Γιατί πρώτα απ΄όλα γνωρίζει ότι όλα σ΄αυτόν τον κόσμο κερδίζονται με μάχη και αγώνα. Τίποτε δεν χαρίζεται. Και προπαντός είναι επαναστάτης ενάντια σε κάθε τι σάπιο και διεφθαρμένο.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή