Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

      


Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Ο Τσίπρας έβγαλε το πέπλο του σοσιαλισμού και υπέγραψε, ως πρωθυπουργός πλέον, την πώληση του ΟΛΠ στους καπιταλιστές της Cosco. Έπειτα ματέβαλε το πέπλο, ξαναγίνοντας Τσίπρας, και απέστρεψε το βλέμμα του από το ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο, τιμωρώντας το μάλιστα με την απόφασή του να μην παραβρεθεί στην εκδήλωση του Ζαππείου.

Ο Δρίτσας την ώρα της υπογραφής έκλαιγε στο κήπο του Μαξίμου, ευελπιστώντας οι προλετάριοι που μάχονταν τα κυβερνητικά στρατεύματα στο λιμάνι, να βγουν νικητές κι έτσι να σωθεί η επανάσταση.

Με φωτογραφική διάταξη θα μπορεί να επανεκλεγεί ο Φωτόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, στο Δ.Σ της ΔΕΗ. Μετά από αυτό, κρίθηκε αναγκαία η αύξηση του ΦΠΑ στο ρεύμα μιας και η ΓΕΝΟΠ προσανατολίζεται, μετά τους καφέδες και τα σάντουιτς, να προσθέσει στο ημερήσιο μενού του προλεταριάτου και καπνιστό σολομό.

Σύμφωνα με πληροφορίες νέα ΜΚΟ ετοιμάζουν αλληλέγγυοι, έχοντας μάλιστα έτοιμη και την ονομασία αυτής. Η ΜΚΟ θα ονομάζεται «φάλαγγες αγάπης των ταξιδιωτών της νέας εποχής» ! !

Σε πανελλαδική απεργία κατέβηκαν προχθές οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για τις νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Η κυβέρνηση δεν ανησύχησε και δήλωσε πως οι μισθοί και συντάξεις είναι επιστημονικά θεμελιωμένες!! Για τη θεμελίωση εργάστηκαν τα λαϊκά κομισαριάτα οικονομίας και εργασίας,  μάλιστα με τη συμβολή διεθνών παρατηρητών, όπως της ΕΚΤ, της ΚΟΜΙΣΙΟΝ και του ΔΝΤ ! ! !


Επιτυχέστατη θεωρείται από την κυβέρνηση η συμφωνία μεταξύ ΕΕ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ για το προσφυγικό μιας και την τελευταία εβδομάδα απελάθηκαν στη γείτονα 326 λαθρονοματαίοι. Την ίδια εβδομάδα, και στα πλαίσια του νέου κυβερνητικού προγράμματος «TO KNOW AS BETTER», χαιρετίστηκε από πληθώρα κυβερνητικών στελεχών, η είσοδος στη Χώρα μας 1772 λαθρομεταναστών από τη γείτονα.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/