Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΠΕΡΥΣΙ ΕΣΚΑΣΕ, ΦΕΤΟΣ ΒΡΩΜΙΣΕ

      Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Σάλος προκλήθηκε στον δημοσιογραφικό κόσμο, απ’ την απόφαση της ΕΣΗΕΑ, να αποπέμψει από τους κόλπους της δημοσιογράφους. Η αλήθεια είναι ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έκαναν πράγματι προπαγάνδα υπέρ του δημοψηφίσματος του «ναι», κάτι που είχε επισημανθεί από όλους εμάς που γράφουμε στον Εθνικισμό.
Αλλά όμως, το επάγγελμα του δημοσιογράφου έχει διεξόδους από τέτοια προβλήματα μιας και κάλλιστα οι κατηγορούμενοι μπορούν να επικαλεστούν το δημοσιογραφικό ένστικτο ή καλύτερα την δημοσιογραφική τους άποψη. Το περιστατικό της κατευθυνόμενης ενημέρωσης είχε γίνει τον Ιούνιο του 2015, περίπου δέκα μήνες από σήμερα. Το παράδοξο στην όλη υπόθεση, όσο και ύποπτο, δεν είναι η «τιμωρία», όσο είναι ο χρόνος που αυτή επιβλήθηκε. Το όλο σκηνικό της ΕΣΗΕΑ, κατά διαβολική σύμπτωση συνέπεσε χρονικά με την υπόθεση Φάμπρ, με την υπόθεση υποκλαπεισών συνομιλιών μελών του Δ.Ν.Τ, καθώς επίσης και με τα γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά. Γιατί όλες αυτές οι «υποθέσεις» μαζεμένες; Τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν στην ΕΣΗΕΑ ότι μέλη τους έκαναν κατευθυνόμενη ενημέρωση, και βάλθηκαν να τους τιμωρήσουν……. μετά από δέκα μήνες; Για τα συμβάντα του αποκλεισμού των μελών και βουλευτών του τρίτου πολιτικού κόμματος από τα ΜΜΕ, μάλλον δεν έχει τέτοιες ποινές στο καταστατικό της η ΕΣΗΕΑ.
Η κυβέρνηση δίνει την εντύπωση ότι, για κάποιο λόγο προσπαθεί να δημιουργήσει πολλές εστίες κοινωνικής αναταραχής. Μη σας κάνει εντύπωση αν σήμερα το απόγευμα, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό στον Πειραιά, δείτε αντισυγκέντρωση  από «κατατρεγμένους», να διαμαρτύρονται για το ρατσισμό και τους «νεοναζί». Εξάλλου οι αλληλέγγυοι έγιναν μανούλες στο να ξεσηκώνουν τους τριτοκοσμικούς με προκηρύξεις.

Δεν γνωρίζω αν όλες αυτές οι κοινωνικές αναταραχές έχουν σαν σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, από τα φοβερά και τρομερά οικονομικά μέτρα που ετοιμάζεται να συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους τοκογλύφους μας, ή το κάνει έχοντας στο μυαλό της κάτι που τώρα δεν μπορούμε να διαβλέψουμε. Επίσης, και το οποίο είναι παραπάνω από σίγουρο, είναι ότι αν μαζευτούν πολλές κοινωνικές αναταραχές τότε πολύ εύκολα μπορεί η Χώρα να κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με απώτερο σκοπό της κυβέρνησης τον επιβεβλημένο έλεγχο στους πάντες και τα πάντα.
Διαβάστε περισσότερα: ethnikismos.net