Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Λαθρομετανάστες - τζιχαντιστές υπό τις εντολές τουρκικών μυστικών υπηρεσιών αποσταθεροποιούν την Ελλάδα

Γράφει ο Γ. Λιναρδής

Από την έναρξη της κρίσης στην Συρία, από τις πρώτες ημέρες του συμμοριτοπόλεμου το 2011, η κύρια πύλη εισόδου ισλαμοσυμμοριτών και πολεμοφοδίων στην χώρα του Άσαντ ήταν από τα τουρκικά σύνορα. Η κυβέρνηση Ερντογάν-Νταβούτογλου και η μυστική υπηρεσία ΜΙΤ ενίσχυσε ποικιλοτρόπως τους τζιχαντιστές και την προσπάθεια αυτών να ανατρέψουν την νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού, με εντολές και την σύμφωνη γνώμη βέβαια της Ουάσιγκτον.

Στις οργανώσεις των ισλαμοσυμμοριτών που ενισχύθηκαν από την Άγκυρα συμπεριλαμβάνονται ο FSA (Free Syrian Army), η Αλ Κάιντα, η Αλ Νούσρα και το Ισλαμικό Κράτος. Ακολούθως θα αναφερθούμε σε μερικά αδιαφιλονίκητα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την συνεργασία Άγκυρας και ισλαμιστών τρομοκρατών.
Τον Ιούλιο του 2011 σουνίτες Σύριοι δημιούργησαν την τρομοκρατική οργάνωση FSA υπό την καθοδήγηση της CIA και της τουρκικής MIT. Η MIT προσέφερε σε αυτή την οργάνωση καταφύγια στην Τουρκία και εκπαίδευσε εκατοντάδες μαχητές της. Επίσης σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ εφοδίασε τους μαχητές του FSA με σύγχρονα όπλα και πυρομαχικά. Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet πολλές φορές έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας video και εικόνες που δείχνουν μεταφορά πολεμοφοδίων υπό την επίβλεψη της MIT από τα τουρκικά σύνορα προς τους τζιχαντιστές του FSA. Η ίδια εφημερίδα και η επίσης τουρκική Radikal έχουν δημοσιεύσει ακλόνητα στοιχεία για τον εξοπλισμό του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Νούσρα από την ΜΙΤ. Ο εξοπλισμός αυτός περιείχε υπερσύγχρονα όπλα (αντιαρματικά, όλμοι, φορητοί πύραυλοι) αμερικανικής κατασκευής.
Την συνεργασία Άγκυρας και τζιχαντιστών επιβεβαίωσε και ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ Wesley Clark, ο οποίος σε συνέντευξη του στο CNN είχε δηλώσει ότι η Τουρκία αγοράζει το λαθραίο πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος, ενισχύοντας έτσι οικονομικά τους ισλαμοσυμμορίτες. Οι αιτιάσεις του Wesley Clark επιβεβαιώθηκαν απολύτως μετά την ρωσική επέμβαση στην Συρία και τα ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την αγαστή συνεργασία Άγκυρας-Ισλαμικού Κράτους σχετικά με το εμπόριο πετρελαίου. Ουσιαστικά αποδείχθηκε ότι ο υιός του Ερντογάν (Μπιλάλ Ερντογάν) λειτουργούσε ως ο υπουργός πετρελαίου του Ισλαμικού Κράτους, μεταφέροντας με τα δεξαμενόπλοια της ναυτιλιακής του εταιρίας το λαθραίο πετρέλαιο που προήρχετο από ενεργειακές πηγές του Ιράκ και της Συρίας στις ασιατικές κυρίως αγορές.
Γνωστό επίσης είναι ότι τραυματίες τζιχαντιστές από το μέτωπο της Συρίας μεταφέρονταν σε τουρκικά νοσοκομεία για να λάβουν ιατρική φροντίδα, πάντα υπό την επίβλεψη της ΜΙΤ και με τις ευλογίες της τουρκικής κυβέρνησης. Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύτηκαν από την τουρκική εφημερίδα Hürriyet και την αμερικανική Washington Post. Η τουρκική εφημερίδα Zaman πρόσφατα δημοσίευσε πληροφορίες ότι τουλάχιστον 100.000 πλαστά συριακά διαβατήρια κατασκευασμένα από την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ έχουν διανεμηθεί στους τζιχαντιστές για να μπορέσουν να διαφύγουν από την Συρία με προορισμό την Ευρώπη. Αυτά ήταν εν ολίγοις κάποια παραδείγματα συνεργασίας εν όπλοις της Άγκυρας με τους τζιχαντιστές του ισλαμικού Κράτους και των λοιπών ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων.
Η Άγκυρα λοιπόν και οι μυστικές της υπηρεσίες συνεργάζονται άμεσα και επί πολλά χρόνια με τους τζιχαντιστές. Μια συνεργασία που εκτείνεται από την Συρία έως τις μουσουλμανικές επαρχίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τον Καύκασο. Η ισλαμική τρομοκρατία ήταν ανέκαθεν η θρυαλλίδα των γεωστρατηγικών στόχων της Δύσης, χαρακτηριστικά παραδείγματα το Αφγανιστάν, η Λιβύη, η Συρία. Η Τουρκία είναι ένας από τους κύριους διαμεσολαβητές αυτών των σχεδίων, προσφέροντας συνεργασία και καταφύγιο στους τζιχαντιστές μισθοφόρους των ΗΠΑ. Οι βαχαμπιστές ισλαμοσυμμορίτες μετά την επιτυχημένη στρατιωτική επέμβαση των Ρώσων στην Συρία εγκαταλείπουν αυτή την περιοχή της Μέσης Ανατολής κατευθυνόμενοι προς την Λιβύη. Πολλοί όμως εξ αυτών εφοδιασμένοι με πλαστά συριακά διαβατήρια της ΜΙΤ και υπό τις εντολές αυτής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας αποβιβάζονται στα ελληνικά νησιά και ήδη έχουν φτάσει σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας μεταμφιεσμένοι ως λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες. Δεν είναι μεμονωμένα άτομα. Είναι εκατοντάδες, είναι χιλιάδες και είναι φανατικοί στρατιώτες των νεοοθωμανικών επεκτατικών σχεδίων. Είναι φανατικοί στρατιώτες-πράκτορες της Άγκυρας έτοιμοι να πεθάνουν για τους σκοπούς του εργοδότη τους και του Ισλάμ.
Οι περισσότεροι εκ των αρρένων λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλλει στην χώρα μας βρίσκονται στο pay- roll της τουρκικής ΜΙΤ και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπισθούν. Επιτέλους θα πρέπει να τελειώνει η πλάκα με τους γελοίους και επικίνδυνους πολιτικάντηδες του συνταγματικού τόξου πριν τα πράγματα εξελιχθούν σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα χώρο που λίαν συντόμως θα εκδηλωθούν ξενοκίνητες παραστρατιωτικές και τρομοκρατικές ενέργειες που θα θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων και θα αποσταθεροποιήσουν την χώρα. Τα πρώτα δείγματα τέτοιων ενεργειών τα ζήσαμε ήδη στα κέντρα συσσώρευσης λαθρομεταναστών στην Ειδομένη, στην Χίο και στον Πειραιά. Η ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση εξανδραποδίζει τους Έλληνες, αλλοιώνοντας συστηματικά και μεθοδικά τα δημογραφικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά στοιχεία του ελληνικού λαού. Οι αναμενόμενες παραστρατιωτικές και τρομοκρατικές ενέργειες των πρακτόρων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα μας ως λαθρομετανάστες θα σημάνουν την αρχή του τέλους για τους Έλληνες οι οποίοι θα καταντήσουν οι παρείσακτοι της χώρας.
Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί χωρίς χρονοτριβή από όλους τους λαθρομετανάστες και από τον συρφετό των κυβερνώντων και των πολιτικάντηδων του συνταγματικού τόξου.