Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

xrysh-augh

 Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Συχνά ακούμε την χιλιοειπωμένη φράση «δεν βλέπουμε τη Χρυσή Αυγή να κάνει κάτι», φράση βέβαια που σαν σκοπό έχει να μειώσει την αξία του κινήματος και να το κάνει ίσα και όμοια με τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου.
Τέτοιου είδους ερώτηση δέχτηκε προχθές ο αρχηγός μας από τον κ. Παπαγιάννη, όταν ο πρώτος ήταν προσκαλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alter. Η απάντηση που έδωσε ο αρχηγός μας ήταν η αυτονόητη : «δηλαδή τι να κάνουμε κ. Παπαγιάννη, να μπούμε στη βουλή και να τους χαστουκίσουμε;», οπότε σώπασε και ο κ. Παπαγιάννης.
Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι το κίνημα της κινείται μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και το μόνο που «παράτυπα» κάνει είναι να ανεβάζει τους τόνους εντός και εκτός κοινοβουλίου, κάτι βέβαια που χαρακτηρίζεται από τους διώκτες μας ως φασίζουσα νοοτροπία. Η Χρυσή Αυγή μπήκε στη βουλή καταγγέλλοντας με στοιχεία και επιχειρήματα ό,τι σάπιο κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή, και γι αυτό το λόγο εξάλλου μας κυνηγούν και προσπαθούν να φιμώσουν με κάθε τρόπο την φωνή μας. Το πέπλο της βρώμικης προπαγάνδας που εξαπέλυσε και συνεχίζει να εξαπολύει εις βάρος του κινήματός μας το άθλιο πολιτικό κατεστημένο, απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο τις αντοχές των Ελλήνων Εθνικιστών. Στα τέσσερα χρόνια, κοινωνικού και πολιτικού βίου των ηγητόρων αλλά και των ακολουθούντων αυτών, όλοι μας υπεστήκαμε, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, τις ανελέητες διώξεις του συστήματος. Και αντέξαμε. Οι διώκτες μας όμως συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους προσδοκώντας κάποια στιγμή, αν είναι δυνατόν, να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης. Πόση επιπολαιότητα, πόσο αλλοιωμένο ήθος πρέπει να έχουν πάνω τους, πόσο θα διαστρεβλώσουν τα γεγονότα; Το πλήρωμα του χρόνου θα αποδείξει και πάλι τις φρούδες ελπίδες όσων πιστεύουν ότι θα κατασπαράξουν τη Χρυσή Αυγή. Για ό,τι μας προσάπτουν ως κατηγορία, πρώτοι αυτοί την έχουν τελέσει. Φασίστες μας λένε, ενώ οι πολιτικές τους ενέργειες τόσο εναντίον του κινήματός μας, όσο και εναντίων του συνόλου των Ελλήνων μόνο ως δημοκρατικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Εγκληματική οργάνωση μας χαρακτηρίζουν, ποιοι , αυτοί που σφάζουν με το βαμβάκι σε καθημερινή βάση τον Ελληνικό λαό. Φωνασκούμε λέγοντας αλήθειες, χρυσαυγίτικο παραλήρημα το λένε αυτοί. Κλέφτες τους αποκαλούμε και αυτοί μας κάνουν άρσεις ασυλίας για να μας δικάσουν ως συκοφάντες, ποιοι, αυτοί που έφαγαν και τρώνε το καταπέτασμα. Τους τα λέμε κατάμουτρα μέσα στο κοινοβούλιο και αυτοί αποστρέφουν το βλέμμα τους δείχνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το επαίσχυντο ήθος που τους διακατέχει. Τους ρωτάμε και απαξιούν να μας απαντήσουν, θέλοντας έτσι να μας μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού σαν κόμμα κατώτερο των περιστάσεων. Και όταν καμιά φορά τους στριμώχνουμε με τις ερωτήσεις μας και δεν έχουν απάντηση να δώσουν, επιδίδονται στο να διαρρηγνύουν  τα ιμάτιά τους σκούζοντας, με θεατρικό τρόπο. Πολλά είναι αυτά που θα μπορούσαμε να προσάψουμε στους διώκτες μας αλλά πλέον δεν έχει καμία σημασία. Το νερό εξάλλου έχει μπει στο αυλάκι και έχει πάρει το δρόμο του. Μέρα με τη μέρα το κίνημά μας, αργά μεν αλλά σταθερά, βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στην Ελληνική κοινωνία. Είπαμε εξ άλλου, απ’ την πρώτη μέρα που μπήκαμε στη βουλή, ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, τόσο για τον Ελληνικό λαό όσο βέβαια και για το κίνημά μας. Όπερ και εγένετο. Ο καιρός όμως γαρ εγγύς, μιας και αυτό που δεν είπαμε ακόμη είναι η τελευταία μας λέξη.

 Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/