Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Πρώτη συνεδρίαση του «Εθνικού Συμβουλίου» της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

        
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, του καινοτόμου νέου οργάνου της Χρυσής Αυγής, το οποίο αποφασίστηκε στο 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου και στο οποίο πλέον της Κεντρικής Επιτροπής συμμετέχουν οι αιρετοί Συναγωνιστές από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Ελληνικό Κοινοβούλιο και το Ευρωκοινοβούλιο.

Στην αρχή της εκδηλώσεως υπήρξε η εισήγηση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος προσερχόμενος στο βήμα ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τους πολιτικούς συσχετισμούς δυνάμεων, συμπεραίνοντας ότι ο άνεμος είναι ούριος για την Χρυσή Αυγή.
Τόνισε, όμως, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι Δύναμη Εθνικής Αντίστασης και όχι… εκλογικό ποσοστό, συνεπώς  θα πρέπει να εντατικοποιηθεί η προσπάθεια προβολής των Εθνικών Αξιών στην Ελληνική Κοινωνία και όχι η εγκόλπωση των παθογενειών, χάριν ενός ψευδεπίγραφου… ποσοστού.
Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με προτάσεις από τα Στελέχη της Χρυσής Αυγής, οι οποίες σίγουρα θα οδηγήσουν σε περαιτέρω γιγάντωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ακολούθως αναγνώστηκε και τροποποιήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο το Α’ Ψήφισμα του νέου αυτού ρηξικέλευθου οργάνου, το οποίο θα δημοσιοποιηθεί στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί, λόγω της απεργίας, την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου.
Η εκδήλωση έκλεισε, ως είθισται, με τους παριστάμενους όρθιους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και του Ύμνο του Κινήματος.