Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Οι Χρυσαυγίτες σεκιουριτάδες, η Τουρκία και οι λαθρολάγνοι συριζαίοι


Γράφει ο Αντίοχος
Παντιέρα… ρόσσα σήκωσαν οι… σούπερ-ντούπερ-αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ (ομάδα των 53), για την κυβερνητική πολιτική στο λεγόμενο «προσφυγικό» πρόβλημα. Όχι, δεν διαφωνούν με την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», αλλά τα θέλουν ακόμα πιο… ανοιχτά. Να τους χωράνε όλους και να τους δώσει το «ελληνικό» κράτος… σπίτια και πλήρη εργασιακά δικαιώματα!!!

Έτσι, η Βασιλική Κατριβάνου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι καταστρατηγείται η συνθήκη της Γενεύης και καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ ζήτησε από τον Μουζάλα να αποσύρει τις επίμαχες ρυθμίσεις προκειμένου να μην επαναπροωθείται κανείς στην Τουρκία ακόμα και αν είναι λαθρομετανάστης:
«Θα ανακόπτουμε πρόσφυγες και θα επαναπροωθούμε πρόσφυγες στην Τουρκία. Πρέπει να αντισταθούμε με όπλα μας την Συνταγματική και διεθνή νομιμότητα. Πρέπει να τους υποδεχθούμε όλους όπως ήδη έχουμε κάνει έως τώρα και γι αυτό είμαστε υπερήφανοι ως ΣΥΡΙΖΑ».
Εν συνεχεία, τη σκυτάλη πήρε η γνωστή και μη εξαιρετέα κυρά-Τασία, η οποία ανέφερε ότι «η φύλαξη των ανοικτών δομών ανατίθεται σε ιδιωτικές εταιρείες. Αρνητικό. Οι σεκιουριτάδες ως επι το πλείστον είναι χρυσαυγίτες. Σε αυτούς θα αναθέσουμε την φύλαξη ανοικτών και κλειστών κέντρων;». Και συνέχισε, λέγοντας ότι «η Τουρκία δεν πληροί κανένα όρο για να θεωρηθεί ασφαλής χώρα. Η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα και δεν πρέπει να θεωρηθεί τέτοια. Δεν πρέπει να αφήσουμε να επιστρέψουν εκεί πρόσφυγες αιτούντες διεθνούς προστασίας».
Κατά… διαβολική σύμπτωση, το ίδιο –ότι δεν είναι ασφαλής χώρα- ισχυρίζεται και η Τουρκία, για να συνεχίσει να μας στέλνει «προσφυγάκια» και να μην της στέλνουμε πίσω ούτε έναν.
Τυχαία η σύμπτωση απόψεων των έξαλλων αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ και του τουρκικού κράτους; Δε νομίζω!
Εθνικισμός