Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ


Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Είναι πασίγνωστο ότι η Ελλάς οδεύει από το κακό στο χειρότερο, μιας και τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα επιβαρύνονται σε καθημερινή βάση. Είναι επίσης γνωστή η ανυπαρξία του Σύριζα και των παρατρεχάμενων κατ’ επίφαση πατριωτών, τους ΑΝΕΛ. Στην ίδια ρότα με το κυβερνητικό επιτελείο βρίσκεται και το μισοβυθισμένο καράβι της δεξιάς, με καπετανάτο την οικογένεια της ιδιοτέλειας.
Χθες, η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική die Welt, καταφέρθηκε τόσο εναντίων των χωρών που έκλεισαν τα σύνορά τους, όσο και στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ που δεν έστειλαν δυνάμεις να φυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδος. Ουδεμία όμως αναφορά έκανε στο ότι η φύλαξη των συνόρων μας είναι καθήκον και υποχρέωση πρωτίστως των Ελλήνων. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αδερφός της κ. Ντόρας, όπου επισκεπτόμενος τον Ασπρόπυργο, επαίνεσε μία ιδιωτική επένδυση που γίνεται στην περιοχή του Θριάσιου, και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάπτυξη που βρίσκεται καθοδόν προς τη Χώρα μας. Όπως οι προκάτοχοι του, έτσι και ο κ. Μητσοτάκης, όπου βρεθεί και όπου σταθεί αναμασά την ίδια καραμέλα της ανάπτυξης, κάτι που μας δείχνει το πόσο πολύ ποθεί την πρωθυπουργική καρέκλα. Από την άλλη, αδυνατεί λόγω πολιτικής μυωπίας να εντοπίσει τις χιλιάδες των ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν μετακομίσει στο εξωτερικό. Τι σόι ανάπτυξη είναι αυτή που ευαγγελίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ας αναρωτηθούν γι αυτό οι εναπομείναντες υπερήλικες ψηφοφόροι του κόμματός του. Στη συνέχεια άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, ως σκληρή αναφέρθη από τα ΜΜΕ, για την αδυναμία της να έρθει σε συνεννόηση με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις της Χώρας, ώστε να διευκολυνθεί η κατανομή των λαθρομεταναστών σε ολάκερη την επικράτεια. Δεν άσκησε όμως κριτική για τα νέα «οικονομικά» πακέτα που ετοιμάζει η κυβέρνηση και τα οποία θα μας καταπλακώσουν, ούτε για  την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ακολουθεί η κυβέρνηση, αλλά ούτε έκανε αναφορά στο ότι οι λαθρομεταναστευτικές ροές  συνεχώς αυξάνονται, έχοντας ως αποτέλεσμα η δημιουργία καταυλισμών να μην σταματά ποτέ. Λες και το μείζον πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι που θα μείνουν οι «πληγέντες», και όχι η ατελείωτες αποβάσεις που γίνονται από την Τουρκία προς τα Ελληνικά νησιά.
Είναι ηλίου φαεινότερο που αποσκοπεί ο κ. Μητσοτάκης, και όχι μόνο αυτός. Προσπαθεί να αντλήσει τους ψήφους που θα του δώσουν μελλοντικά την πρωθυπουργία, έτσι πιστεύει, ποντάροντας στη γενική δυσαρέσκεια και αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί στο εσωτερικό της Χώρας από την παραμονή των τριτοκοσμικών. Νομίζει ότι θα κληθεί ως λαοσώστης. Αυτό όμως είναι «πολιτικός» ελιγμός του χειρίστου είδους, γιατί οδηγεί την Πατρίδα μας σε επικίνδυνα και άγνωστα  μονοπάτια. Είναι άθλια και αισχρή η ενέργεια αυτή που μεταχειρίζεται τόσο ο αρχηγός της ψευτοδεξιάς όσο βέβαια και οι «ομόσταβλοι» αυτού, γιατί πρόκειται για βδελυρά όντα με ανθρώπινο προσωπείο. Δεν τους νοιάζει να γονατίσουν τη Χώρα με απώτερο σκοπό κάποια στιγμή να κληθούν ως κυβερνήτες. Δυστυχώς, τόσο για τον κ. Μητσοτάκη όσο βέβαια και τους λοιπούς αρχηγούς που ακολουθούν τέτοιου είδους πολιτικές, και ευτυχώς για την Ελλάδα, ο λαός μας έχει αρχίσει να ξυπνά. Αργά μεν, αλλά ξυπνά.
 Διαβάστε περισσότερα: http://ethnikismos.net/