Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους αγρότες: Δυναμικό παρόν στα μπλόκα Τεμπών, Αγιάς, Αιτωλοακαρνανίας και Ξάνθης - Φωτορεπορτάζ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος μαζί με συναγωνιστές από την Τ.Ο. Φαρσάλων και από την Λάρισα επισκέφτηκαν τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Αγησίλαο Ραψανιώτη.

Στην συζήτηση που ακολούθησε ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τόνισε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για στήριξη του πρωτογενούς τομέα στην βάση του έντιμου Αγώνα των Αγροτών για Εθνική Αυτάρκεια και Εθνική Ανασυγκρότηση, με γνώμονα την δίκαιη φορολόγηση όλων των Ελλήνων που πλήττονται από την Οικονομική Κρίση.
Ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος ενήμερος για όλα τα προβλήματα και τις θέσεις των Αγροτών δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι η πατρίδα μας να γίνει Εθνικά Κυρίαρχο Κράτος.
Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τα μπλόκα των Αγροτών στα Τέμπη και στον κόμβο Γερακαρίου - Αγιάς όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από εκατοντάδες αγρότες, ο Συναγωνιστής τόνισε με έμφαση ότι όλοι οι Αγρότες πρέπει να είναι ενωμένοι κάτω από την Ελληνική Σημαία. «Η γη δεν έχει χρώματα και κόμματα και επιτακτική είναι η ανάγκη να παραμείνουν ενωμένοι στον κοινό τους Αγώνα χωρίς να παίξουν το παιχνίδι κανενός και να μην διασπαστούν ώστε να είναι οι τελικοί Νικητές. Οι Αγρότες αυτή την στιγμή κρατάνε Θερμοπύλες και οφείλουν  να συνεχίσουν μέχρι τέλος τον Αγώνα τους.» είπε χαρακτηριστικά. ​
Ακολουθούν φωτογραφίες:
Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε τα μπλόκα των αγροτών σε Εύηνο και Κεφαλόβρυσο, όπου πολλοί συναγωνιστές που είναι παράλληλα και αγρότες νυχθημερόν δίνουν τον αγώνα τους. Παρόντες ήταν ο Δημοτικός σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου Δημήτρης Μακρής, ο γραμματέας της Τ.Ο. Μεσολογγίου Βαλτογιάννης Διονύσιος.    
Η Χρυσή Αυγή Ξάνθης στο μπλόκο των αγροτών στη γέφυρα του ποταμού Νέστου στην Ξάνθη
Η Τ.Ο. Ξάνθης στηρίζει έμπρακτα τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού τομέα, που είναι η καρδιά της οικονομίας, για το λόγο αυτό συμμετέχει καθημερινά και συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών του νομού μας, που θίγονται από τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία αφανίζουν όχι μόνο τους αγρότες, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και καταργούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.
Ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος είναι ο μόνος πυλώνας ανάπτυξης της χώρας μας καταστρέφεται ολοσχερώς αν ψηφιστούν τα επώδυνα μέτρα, που αυξάνουν υπέρμετρα τα ασφαλιστικά και φορολογικά βάρη εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών. Η εναπομείνασα παραγωγική δομή της Πατρίδας μας είναι η ψυχή του έθνους και μόνο με διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να προστατευθεί και να αναπτυχθεί.