Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εθνική επιλογή!

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε μια εφ΄ όλης της συνέντευξη στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας "Εμπρός", Παναγιώτη Παναγόπουλο, στον σύμβουλο έκδοσης του κυριακάτικου "Λόγου", Μάκη Τουμάση και στον συντάκτη της εφημερίδας "Δημοκρατία", Νίκο Σταυρουλάκη στο πλαίσιο των συνεντεύξεων των πολιτικών αρχηγών που προβάλλει η ΕΡΤ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, κάλεσε τους εκπροσώπους των Μέσων να ρωτήσουν ό,τι θέλουν για τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέπτυξε το πλήρες πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την εθνική οικονομία, την επιστροφή στην εθνική παραγωγή, τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Τόνισε πως το κεντρικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής "Η μόνη Εθνική επιλογή" είναι ουσιαστικό, καθώς για τους Έλληνες Εθνικιστές τα εθνικά ζητήματα είναι στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ατζέντας, όπως το Μακεδονικό, το Κυπριακό, αλλά και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας μέσω των εθνοκτόνων Μνημονίων.
Επισήμανε τέλος πως είτε ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, είτε η ΝΔ θα εφαρμόσουν από κοινού τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα του τρίτου Μνημονίου.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη εθνική επιλογή για να μην γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία στην ίδια μας την Πατρίδα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-deutera-14-09-stis-1300-h-sunenteujh-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-zwn#ixzz3limGOqBj