Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ «ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Η χθεσινή δήλωση του αρχηγού μας στον real fm, περί της πολιτικής ευθύνης των γεγονότων του Κερατσινίου, ουσιαστικά έδειξε τα αυτονόητα. Η Χρυσή Αυγή πλήρωσε, και συνεχίζει μέσω των παράνομων διώξεων, να πληρώνει για πράξεις που δεν ευθύνεται ο ηγετικός της κορμός. Δεν θα αναφερθώ σε ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος πολιτικού βίου της Χώρας μας ( Λαμπράκης, Τεμπονέρας κλπ. ), γιατί ο καθείς λογικά σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης γνωρίζει ότι, ουδέποτε διώκεται πολιτικός σχηματισμός για πράξεις ανάλογες θερμοκέφαλων οπαδών του. Ο λόγος που ήθελα να γράψω σήμερα το παρόν πολιτικό άρθρο, δεν είναι άλλος από τη βρωμερή αγκιτάτσια στην οποία επιδόθηκε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της Πατρίδος μας.
Ενόψει των εκλογών άδραξαν της ευκαιρίας οι δυνάστες του Λαού μας ώστε να εξαπολύσουν εναντίον μας την λάσπη τους, για να καλύψουν κατ’ αυτό τον τρόπο τις πολιτικές τους ανομίες. Άκουσε ποτέ η χειμαζόμενη Ελληνική κοινωνία, από τους κατ’ επίφαση δημοκράτες, για τα ανομήματά τους; Ποιος πολιτικός φορέας είπε ξεκάθαρα ότι, αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το πλήθος των αυτοχείρων της Πατρίδος μας εν καιρώ μνημονίων; Ποιος πολιτικός φορέας θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τα μελλούμενα που επιφυλάσσουν τα μνημονιακά μέτρα έναντι των μελλοντικών γενεών της Χώρας μας; Ποιος πολιτικός φορέας θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τα όσα μύρια κακά επωμίζεται τώρα ο λαός μας; Πολλά λοιπόν τα ερωτήματα, κυρίες και κύριοι, που αφορούν όχι μόνο εμάς και το μέλλον της Πατρίδος μας, αλλά και το ποιόν του παρόντος πολιτικού κατεστημένου. Ουδείς εξ’ αυτών πρόκειται να πράξει το αυτονόητο. Η αλαζονεία, η κομμουνιστική τους νοοτροπία και η αυθαιρεσία τους, τους εμποδίζει να εκφράσουν το αυτονόητο. Αντί αυτού, βρήκαν «πάτημα» να εκφράσουν την πολιτική τους βρώμα και δυσωδία, οι «άμεπτοι», οι «ηθικοί», οι «αμόλυντοι», οι «ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ», της πολιτικής ζωής του Τόπου μας. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ!
Ουσιαστικά, η δήλωση του αρχηγού μας, ήρθε την κατάλληλη στιγμή να αποδείξει το απόλυτο ξεβράκωμα και την απόλυτη αιδώ του μνημονιακού πολιτικού τόξου. Και κάτι τελευταίο. Απευθυνόμενος στον κ. Χατζηνικολάου, μιας και ρωτούσε και ξαναρωτούσε τον αρχηγό μας, για τα αρχαιοελληνικά σύμβολα που κοσμούν, είτε μπράτσα συναγωνιστών, είτε λάβαρα του Λαϊκού Συνδέσμου, δεν είδα η «έγκριτη» δημοσιογραφική μύτη του εν λόγω δημοσιογράφου να ονομάσει ως Ράϊχσταγκ το Ελληνικό κοινοβούλιο, μιας και τα ίδια σύμβολα κοσμούν τα δάπεδα και τις μετώπες της Ελληνικής Βουλής, και όχι μόνο.