Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Γιάννης Λαγός: Ο Σύριζα, όπως προηγουμένως η ΝΔ, καταλύει τη Δημοκρατία στην Ελλάδα

Λάβρος κατά της μαρξιστομνημονιακής κυβέρνησης υπήρξε ο συναγωνιστής Γ. Λαγός, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή κατά τη διαδικασία ψήφισης των επειγόντων μέτρων του τρίτου Μνημονίου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος, σημειωτέον, οδηγήθηκε σήμερα για δεύτερη φορά στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν πρωτόγνωρων μεθοδεύσεων του Καθεστώτος, στηλίτευσε την κατασκευασμένη «διαμάχη» μεταξύ κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης, σχετικά με την κατεπείγουσα ψήφιση μέτρων του Μνημονίου. Όπως εύστοχα επισήμανε, «τάχα διαφωνούν, ενώ όλοι μαζί θα το ψηφίσουν, βάζοντας ταφόπλακα στην Πατρίδα μας»!
Η κατάλυση της Δημοκρατίας, την οποία επικαλείται, μερίδα βουλευτών του Σύριζα, συνέβη και συμβαίνει όταν οδηγείται ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα στη φυλακή. Εκεί όμως, οι «δημοκράτες» δεν αντέδρασαν και δεν αντιδρούν. Αντιθέτως η κυβέρνηση της Αριστεράς σιγοντάρει την κατάλυση του Πολιτεύματος, την οποία πρώτη διέπραξε η Χούντα Σαμαρά και οι τότε υπουργοί Χ. Αθανασίου και Ν. Δένδιας.
Ο συναγωνιστής Λαγός κατέληξε τονίζοντας ότι κανείς από τους ψευτοδημοκράτες δεν μπορεί ν' αντικρύσει στα μάτια τη Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της, διότι όλοι πλην Χρυσής Αυγής, έχουν συντελέσει, λιγότερο ή περισσότερο, στην κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα!