Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ελευθερώνουν με “βραχιολάκι” κλέφτες και καταχραστές δημοσίου χρήματος


 Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο για το νέο πρόγραμμα αποσυμφόρησης των φυλακών του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορούσε την εφαρμογή του συστήματος γεωεντοπισμού (το λεγόμενο “βραχιολάκι”) για τον κατ’ οίκον περιορισμό και έκτιση της ποινής.



Ενώ διαβάσαμε με μεγάλα γράμματα για το ποιοι εξαιρούνται από το μέτρο αυτό (παιδόφιλοι, βιαστές, δολοφόνοι, τρομοκράτες, μαφιόζοι, ληστές και λοιπά "βαριά" εγκλήματα), στα ψιλά και στην “γαλαρία” του υπό κατάθεση νομοσχεδίου αναφέρει ποιοι δεν εξαιρούνται. Δεν εξαιρούνται λοιπόν όσοι βρίσκονται στις φυλακές διωκόμενοι ή καταδικασμένοι ώς καταχραστές του Δημοσίου για οικονομικά εγκλήματα ή για υποθέσεις κρατικής διαφθοράς και οικονομικών σκανδάλων!

Σύμφωνα με την μνημονιακή συγκυβέρνηση και τις πολιτικές που ακολουθεί οι "κύριοι" αυτοί δεν είναι "εγκληματίες" και αφού τους εξασφάλισαν με φωτογραφική διάταξη μείωση των ποινών τους για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν, τώρα τους δίνουν και την άνεση του σπιτιού τους για να εκτίσουν τις μειωμένες ποινές. Βέβαια όταν μιλάμε για σπίτια μην φανταστείτε διαμερισματάκια των 50 τετραγωνικών στα Πατήσια, αλλά για βίλες με πισίνες και υδρομασάζ στα προάστια. Για δήμευση των περιουσιών τους όμως ουδείς λόγος!

Η “δημοκρατία” των δύο μέτρων και των δύο σταθμών για άλλη μια φορά φροντίζει τα δικά της παιδιά και εξαθλιώνει τον λαό γεμάτη έπαρση και ματαιοδοξία. Όλοι αυτοί ξεχνούν ότι με άδεια χέρια ήρθαμε στην ζωή και με άδεια χέρια θα φύγουμε, το μόνο που αφήνουμε πίσω μας είναι τα παιδιά και την Υστεροφημία μας. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να τους το υπενθυμίσει με τέτοιο τρόπο που θα το εμπεδώσουν.