Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ο Ορθόδοξος Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός ΔΕΝ λυγίζει!



Το πραγματικό πρόσωπο του στυγνού αλβανικού ανθελληνισμού γνώρισε μόλις 3 μέρες πριν, ο βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός της Πρεμετής. Υπό την ενθάρρυνση του αλβανικού κράτους και κατόπιν οργανωμένου σχεδίου, ελληνορθόδοξη Εκκλησία λεηλατήθηκε και επιπλέον, οι αλβανοί κατακτητές έχτισαν τις εισόδους της, προκειμένου αυτή να μην ξαναχρησιμοποιηθεί από τους Βορειοηπειρώτες. Παρά ταύτα, δεκάδες Βορειοηπειρώτες μαζί με ιερείς, συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του σφραγισμένου Ναού της ενορίας των Εισοδίων της Θεοτόκου, προκειμένου να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα.



«Με πίστη στο Θεό, ο ελεήμων και Παντοδύναμος, θα ακούσει τις προσευχές μας. Σήμερα προσευχόμαστε στον Θεό να αλλάξει τα μυαλά εκείνων που αισχρά ενεργήσαν και φτάσαμε έως εδώ. Αυτό το μέρος είναι η ψυχή μας. Εδώ βρίσκονται τα οστά των αγίων μας, αυτό το μέρος ήταν εκκλησία, είναι και θα παραμείνει έτσι», δήλωσε ο πατήρ Οικονόμου, προτρέποντας τους Έλληνες ορθοδόξους να διατηρήσουν την πίστη και την ελπίδα τους. Η λειτουργία έγινε υπό το βλέμμα Αλβανών που περιφρουρούν το Ναό, ούτως ώστε να αποφευχθεί η επαναλειτουργία του από τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς. Ο σεβάσμιος ιερέας συνέχισε: «Ο ναός αυτός στην Πρεμετή, κτίστηκε το 1830 από τους πιστούς. Το 1960 το απάνθρωπο πρόσωπο του κομουνισμού το μετέτρεψε σε «κέντρο πολιτισμού. Κατάφερε να ξαναλειτουργήσει το 1997 μέχρι τις 17/8/2013, που η εκτελεστική εξουσία με πρόσχημα κάποιας δικαστικής απόφασης, άσκησε πολύμορφη βία σε βάρος των κληρικών και ορθοδόξων πιστών»

.

Η ενέργεια αυτή των αγέρωχων και εθνικά υπερήφανων Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, έρχεται ως απάντηση στο νέο κύκλο βίας και τρομοκρατίας από το αλβανικό κράτος, ο οποίος εγκαινιάστηκε με τις αλβανικές προκλήσεις της περασμένης εβδομάδος. Μετά τις ανηλεείς διώξεις του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης πίστεως επί Καθεστώτος Χότζα (θαυμαστής του οποίου υπήρξε ο συριζαίος -πλέον- Μανώλης Γλέζος και ο λοιπός συρφετός των εν Ελλάδι μαρξιστοειδών), σειρά παίρνει η κυβέρνηση του σοσιαλδημοκράτη Έντι Ράμα, προεκλογικές πολιτικές διαφημίσεις του οποίου έπαιζαν τα μεγάλα (στα χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο) κανάλια των Αθηνών. Στην Πρεμετή της Βορείου Ηπείρου, ο αλβανικός μισελληνισμός ανέλαβε δράση, την ίδια ώρα που η ψοφοδεής συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ψέγει και κατηγορεί τον Ελληνικό Λαό, για ρατσισμό εις βάρος των ξένων! Κι ενώ οι διαχρονικά θρασύδειλοι κατσαπλιάδες λεηλάτησαν τον Ιερό Ναό της Παναγίας και επιπλέον έχτισαν την είσοδό του, με λαμαρίνες, τσιμέντο και τούβλα, το ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών (υπό τον σφοδρό πολέμιο της Χρυσής Αυγής, Ε. Βενιζέλο) αντέδρασε σε «υψηλούς» τόνους, περιοριζόμενη να καταδικάσει τα γεγονότα! Επί της ουσίας, η κυβέρνηση των υποτακτικών στέκει αδρανής απέναντι στις πρωτοφανείς προκλήσεις των Αλβανών κατσαπλιάδων και στον διωγμό του βορειοηπειρώτικου Ελληνισμού που έχει απομείνει στις πατρογονικές του εστίες.



Υπενθυμίζεται πως η λεηλασία του ελληνορθόδοξου Ναού, έγινε από στελέχη της τοπικής δημοτικής αρχής υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες επέβλεπαν την βεβήλωση, αποδεικνύοντας πως η όλη επιχείρηση βρισκόταν υπό κρατική αιγίδα. Είναι ξεκάθαρη πλέον η μορφή της λεγόμενης «νέας εποχής» στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, όπως αυτή πρωτοπαρουσιάστηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα και στις συναντήσεις του με τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο. Μάλιστα χρήζει ιδιαίτερης μνείας το γεγονός πως εκείνες οι συναντήσεις, είχαν αντιμετωπιστεί με θριαμβευτικά σχόλια του ελληνόφωνου καθεστωτικού τύπου, όπου αναφερόταν πως «οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μπουν οι βάσεις για μια νέα δυναμική ανάπτυξη των ελληνοαλβανικών σχέσεων»! Ιδού λοιπόν η κοροϊδία με την οποία βομβαρδίζουν τον Ελληνικό Λαό, κυβέρνηση και μέσα μαζικής «ενημέρωσης». Να σημειωθεί πως αργότερα λαός και κλήρος με μια δυναμική κίνηση αποσφράγισαν τον Ναό της Παναγίας.


Εν αντιθέσει προς το πνεύμα ραγιαδισμού της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου και απέναντι στην ένοχη σιωπή της αντεθνικής (και κατά τ' άλλα ευαίσθητης σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων)αριστεράς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται στην πράξη στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας, οι οποίοι διατηρούν με ομηρικό ηρωισμό και γενναιότητα άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού στη προαιώνια ελληνική Γη της Βορείου Ηπείρου. Κι αν ο ραγιαδισμός δεν επιτρέπει στους ψευτοδημοκράτες του «συνταγματικού» τόξου να απαντήσουν στις αλβανικές προκλήσεις, υπερασπίζοντας τα απαράγραπτα δικαιώματα του Ελληνικού Έθνους, τότε η Χρυσή Αυγή ως πρωτοπόρος δύναμη των Εθνικών και Κοινωνικών Αγώνων προειδοποιεί τους κατσαπλιάδες: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com