Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Οι «καταραμένοι» με τα Μαύρα

Πολιτικός Στρατιώτης [#19]

Η πραγματική δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι η Ελληνική Νεολαία. Η πραγματική ελπίδα της Ελληνικής Νεολαίας είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Η αμφίδρομη τούτη σχέση είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για να αποτινάξει το Ελληνικό Έθνος τις αλυσίδες τις οποίες του έχουν περάσει οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους.


Σ' αυτή την διαπίστωση οφείλεται και η βαθύτατη ανησυχία των εχθρών για την επιρροή του Κινήματός μας στους νέους ανθρώπους. Διότι μέσα σε βραχύ χρονικό διάστημα, βλέπουν την αντεθνική τους προπαγάνδα να καταρρέει παρά το γεγονός ότι το σύνολο των μέσων προπαγάνδας βρίσκεται στα χέρια τους. Και μην υποτιμάτε τούτο: οι εχθροί δεν έχουν στη διάθεσή τους μόνο τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα οποία επί 24ώρου βάσεως κελαηδούν σε καθεστωτικούς ρυθμούς, αλλά και τους θεσμούς. Η δημόσια εκπαίδευση έχει από δεκαετίες παραδοθεί στις διαθέσεις των μαρξιστών, τόσο ως προς τον χαρακτήρα της, όσο και ως προς τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν το ρόλο του διδασκάλου. Πράγματι, κανείς μαρξιστής δεν δύναται να ισχυριστεί τις δυο τουλάχιστον τελευταίες δεκαετίες, πως αντιμετώπισε εχθρική διάθεση στο χώρο της εκπαίδευσης, εξαιτίας των πολιτικών του φρονημάτων και της ιδεολογίας του. Αντιθέτως, εκείνοι οι οποίοι γνώρισαν τη λυσσασμένη αντίδραση μαρξιστών και φιλελεύθερων από κοινού, υπήρξαν οι Εθνικιστές μαθητές.

Παρά ταύτα, ενάντια στους καιρούς και στα ήθη της νέας εποχής του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης, αποδεικνύεται πως η δύναμη του Ελληνικού Αίματος είναι βαθιά μέσα μας κρυμμένη και αναζητά μονάχα το ερέθισμα εκείνο το οποίο και θα την αναδείξει. Αυτή είναι η ουσιαστική συμβολή του μηνύματος της Χρυσής Αυγής προς την Ελληνική Νεολαία. Αυτό πραγματικά τρέμουν οι εγχώριοι και εξωτερικοί εχθροί και προσπαθούν να αποτρέψουν.
Τίποτε όμως δεν αποτρέπεται με απαγορεύσεις. Η ακλόνητη Πίστη μας στη Νίκη πηγάζει στην ατσάλινη θέληση της Ελληνικής Νεολαίας να γκρεμίσει το σαθρό οικοδόμημα το οποίο εμποδίζει το Έθνος να αναπνεύσει. Οτι δηλαδή διακηρύσσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Μπροστά σε αυτή την πελώρια και καθάρια θέληση του υγιέστερου τμήματος του Λαού μας, τι έχουν οι εχθροί μας να αντιπαρατάξουν;

Το μόνο το οποίο δύνανται να αντιπαρατάξουν είναι αντισυνταγματικοί νόμοι και παράνομες απαγορεύσεις. Οι οποίες βεβαίως πεισμώνουν ακόμη περισσότερο την Ελληνική Νεολαία στο δίκαιο του Αγώνος μας. Πρόσκαιρη λοιπόν η χαρά των εχθρών, κάθε πολιτικής υφής και ιδεολογικής απόχρωσης. Επί της ουσίας, έχουν συντριβεί στον Αγώνα του πεζοδρομίου, όπου τα Εθνικιστικά Λάβαρα κυματίζουν περήφανα, φέρνοντας το μήνυμα της Νίκης.
Ποιοί είναι όμως εκείνοι, οι οποίοι επιχειρούν ανεπιτυχώς να σταματήσουν το ποτάμι της Εθνικής Οργής, το οποίο ξεχύνεται εμπρός τους; Είναι οι βολεμένοι του κομματικού Κράτους της μεταπολίτευσης, είναι εκείνοι των οποίων τα προκλητικά εις βάρος του Λαού μας, προνόμιά τους, απειλούνται από την ημέρα της απόδοσης της Εθνικής Δικαιοσύνης! Προς τούτο και σκυλιάζουν καθώς θωρούν τις Φάλαγγες της Ελληνικής μας Νεολαίας να παρελαύνουν σε κάθε γωνιά της Πατρίδος. Υβρίζουν, λοιδορούν, επιτίθενται αλλά τίποτε δεν πτοεί την πορεία της Νεολαίας μας: μια ιερή εθνική αποστολή πρέπει να ολοκληρωθεί για να ανασάνει το Μεγάλο μας Έθνος!

Οι «καταραμένοι» με τα Μαύρα, σε πείσμα των εχθρών, θα συνεχίσουν να πληθαίνουν και να πλαισιώνουν τις γραμμές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Διότι Χρυσή Αυγή σημαίνει Αγώνας και Αγώνας σημαίνει Ζωή! Αφήνουμε λοιπόν τους εχθρούς στα Νεκροταφεία των Ιδεών και βαδίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά προς την Τελική Νίκη της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας!
Ούτε φιλελεύθεροι, ούτε μαρξιστές
Ελεύθεροι οι Δρόμοι για τους Εθνικιστές!

Ευάγγελος Καρακώστας