Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Για την χυδαία προπαγάνδα του καθεστωτικού τύπου





Το δημοσιογραφικό χαφιεδότσουρμο φυσικά δε λέει να σταματήσει, γιατί όπως φαίνεται, τους κάθισε πολύ άσχημα στο λαιμό το γεγονός ότι το μονοπώλιο της προδοτικής αριστεράς στο θέμα της Τιμής στην Εθνική αντίσταση το ξεκαθαρίζουν επιτέλους οι Εθνικιστές και ξεπλένουν τη δυσωδία 40 χρόνων ψεύτικης προπαγάνδας.



  Στην Αγρινιώτικη λοιπόν άθλια βρωμοφυλλάδα ‘’ΕΒΔΟΜΑΔΑ’’ του …..‘’Χαρδαβέλλα’’ (κατά το κοινόν), διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο διαπιστώνει κανείς για άλλη μια φορά, τον ακραία καθεστωτικό και φασιστικό τρόπο με τον οποίο συνεχίζουν να αναλύουν και να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, τα απομεινάρια της πάλαι ποτέ και αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚλίκας.



Αναφέρει λοιπόν ο …κουμπαράς που μας βρίζει σε ανυπόγραφο άρθρο, ότι <<Επειδή από τις προηγούμενες μέρες είχαν διαφανεί οι προθέσεις της Χ.Α. και για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, είχε αποφασισθεί και γνωστοποιηθεί σε όλους (σημ. λές και ήταν τσιφλίκι τους η τελετή μνήμης….) ότι στεφάνι θα καταθέσει μόνο ο δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός  και οι δυο εκπρόσωποι προσφυγικών συλλόγων…..όταν όμως ο τελετάρχης σήμανε το πέρας της τελετής, ο Κ.Μπαρμπαρούσης επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι…..ένα-δύο μέλη του ΚΚΕ μπήκαν μπροστά του……και τον κ.Μπαρμπαρούση προστατευόμενος από άνδρες της φρουράς να καταθέτει το στεφάνι του! >> (τραγικό!).



Έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ πέφτει μόνος του στο λάκκο που σκάβει, και ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι το ΚΚΕ σε συνεργασία με όσους αποφάσισαν την αποτυχημένη απομόνωση της Χρυσής Αυγής, έστησαν την προβοκάτσια εις βάρος των Εθνικιστών, και αμαυρώθηκε έτσι, μια από τις σπουδαιότερες τελετές μνήμης του Ελληνικού Έθνους.


  Από την άλλη, εάν δεχθεί κανείς ότι αποφασίσθηκαν ενέργειες ώστε να αποφευχθούν επεισόδια, τότε γεννάται το εύλογο ερώτημα  γιατί δεν πάρθηκε απόφαση να μην επιτρέψουν να παραβρεθούν στην τελετή αυτοί που θα προκαλούσαν τα επεισόδια, έναντι της παράλογης απόφασης να μην επιτρέψουν την κατάθεση στεφάνου στα πλαίσια της τελετής, από όσους Έλληνες ή και φορείς το επιθυμούν!

Μήπως οι …αποφασίζοντες έλαβαν σοβαρά υπ’όψην τους την ‘’αταλάντευτη πίστη των κομμουνιστών στη θρησκεία’’(και στο Έθνος) και δεν θέλησαν να σταθούν εμπόδιο στην εκδήλωση του ....‘’θρησκευτικού τους ταπεραμέντου’’; (ας μην τρελαθούμε…)



  Άραγε, γιατί όλο το σύστημα της διαφθοράς και της κλεψιάς ταράχτηκε από την εξωθεσμική στην ουσία κατάθεση στεφάνου ενός Έλληνα, όπου μετά το πέρας της επίσημης τελετής θέλησε να τιμήσει, και τίμησε, την Εθνική επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων;

Η απάντηση είναι μία και μοναδική: Επειδή πολύ απλά και λαϊκά, αυτός ο Έλληνας είναι ασυμβίβαστος με την καθεστωτική σούπα της ρεμούλας και των ‘’ημετέρων’’. 



 Και μια ενημέρωση για τον όπως φαίνεται ακοινώνητο …’’προβοκάτσια’’ της <<ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ>>: Από πολλών αιώνων στα Ελληνικά ήθη και έθιμα όσον αφορά τις τελετές μνήμης, δεν γίνεται καμιά επίσημη πρόσκληση ώστε να παραβρεθούν οι τιμώντες, και ως εκ τούτου, όσοι παραβρέθηκαν στην συγκεκριμένη τελετή, ήταν απρόσκλητοι, όπως και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης !  



Υ.Γ. : Στον βωμό της στημένης αλλά άτυχης τελικά προσπάθειας απομόνωσης της Χρυσής Αυγής, άφησαν και την Τριανταφύλλου χωρίς κατάθεση στεφάνου, όμως για όλους αυτούς......μπρός στα κάλλη τι'ναι η δόξα.



Υ.Γ.2 Κατά τον ….ΕΒΡΩΜΑΔΑ επίσης, <<Στο Αγρίνιο οι γηγενείς Χρυσαυγίτες είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Μια χούφτα απόγονοι, χιτών, ταγματασφαλιτών, Εσατζήδων του Παπαδόπουλου. Εξ’ου και απαιτείται η ‘’εισαγωγή’’ εκ Ξηρομέρου και Παραχελωϊτιδας για να παρουσιαστούν δημόσια…..>>, βρισκόμενος λοιπόν σε χυδαίο παροξυσμό λόγω μεγάλης απήχησης της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία, σίγουρα ξεχνά ότι όπου και όπως παρουσιάζονται οι Εθνικιστές Χρυσαυγίτες, ξυπνούν αισθήματα Ελληνικής Λευτεριάς και υπερηφάνιας, ενώ αντίθετα, στην όποια παρουσία των υμνητών του Μελιγαλά και κατσαπλιάδων της προδοσίας, τρίζουν τα κόκαλα Ελλήνων που σφάχτηκαν από τους ντόπιους προδότες, και για τον λόγο αυτό, ο Ελληνικός λαός ήδη απεφάνθει και έστειλε τους απογόνους του Στάλιν, στον αγύριστο πολιτικό εκμηδενισμό, μαζί με τα σφυροδρέπανα !



…ας πρόσεχαν !

Κ.Ν.