Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η απάντησή μας στον «αντιρατσιστικό νόμο» - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Όταν στην ίδια την πλ. Συντάγματος κατελύθη το άρθρο 11 του Συντάγματος

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κόμμα, το οποίο εκφράζει ένα σημαντικό τμήμα του Ελληνικού Λαού και έχει 18 εκπροσώπους στο κοινοβούλιο. Κάθε συγκέντρωσή της για λόγο ασφαλώς ειρηνικό, όπως είναι η διανομή τροφίμων, ασφαλώς και είναι μια πολιτική συγκέντρωση, η οποία προβλέπεται από το Σύνταγμα και ΔΕΝ έχει την δυνατότητα να την απαγορεύσει η τοπική αυτοδιοίκηση και εν προκειμένω ο αποτυχημένος δήμαρχος Αθηνών, Καμίνης! Σας παραθέτω το σχετικό άρθρο του Συντάγματος:

«'Άρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι): 1. Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.  2. Mόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής…»

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Όπως γνωρίζετε δεν υπήρξε η οποιαδήποτε αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής για τα όσα έγιναν στην πλατεία Συντάγματος, καμμία εντολή Εισαγγελέως, τίποτε κυριολεκτικά. Κατήργησαν το Σύνταγμα αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους… δημοκράτες (μήπως τελικά αυτό είναι η «δημοκρατία» τους;) και επί πλέον ουδεμία δικαστική αρχή επελήφθη του θέματος για την καταφανή αυτή παραβίαση των βασικών ατομικών ελευθεριών του πολίτη!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βόθρος των φυλλάδων και των καναλιών, ακόμη και αυτών που παριστάνουν δήθεν τις «πατριωτικές» φωνές και μάλιστα τις… αντιμνημονιακές, όλοι τους στο κόλπο αρκεί να κτυπηθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που έκανε το μεγάλο έγκλημα να θέλει να μοιράσει τρόφιμα σε άπορους Έλληνες για την μεγάλη εορτή της Ελληνικής Λαμπρής! Όχι μόνον δεν είπαν λέξη, αλλά το αντίθετο μας συκοφάντησαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο, κάνοντας το άσπρο μαύρο.

Μάταιος ο κόπος τους. Όλος ο λαός ήταν στο πλευρό μας και κάποιοι ελάχιστοι, που έχουν απομείνει με μυαλό στην Ν.Δ. είπαν είτε ιδιωτικά, είτε δημόσια ότι αποτελούσε η ενέργεια αυτή της κυβέρνησης Σαμαρά, που σύρθηκε πίσω από το άρμα του Καμίνη, ένα μεγάλο πολιτικό σφάλμα.

Τα ΜΜΕ από την πλευρά τους είτε θα μας υβρίζουν, είτε θα σιωπούν. Αυτός είναι ο σκοπός τους και η αποστολή τους, στην οποία όμως έχουν αποτύχει παταγωδώς. Ένα μικρό παράδειγμα. Συζήτηση την Κυριακή Απριλίου 28 του 2013 για το νέο μνημόνιο, για την επόμενη δόση. Πέντε οι αγορητές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ανάμεσα σε αυτούς και ο υπογράφων. Ούτε λέξη σε ουδεμία εφημερίδα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ

Ούτε λέξη από τις επικίνδυνες αυτονόητες αλήθειες που είπα στο κοινοβούλιο, από τις οποίες και τα παρακάτω:

«…Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ εκτάκτως, να συζητήσουμε ένα πολυνομοσχέδιο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ένα νομοσχέδιο 317 σελίδων, το οποίο δόθηκε την Πέμπτη και πρέπει να ψηφιστεί την Κυριακή. Είναι φανερό ότι τόσο το κράτος όσο και το Κοινοβούλιο λειτουργούν υπό την πίεση χρονικών εκβιασμών. Δεν είναι άγνωστο -το δήλωσε κι ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας, ο Υπουργός των Οικονομικών- ότι πρέπει να ψηφιστεί σήμερα, Κυριακή, αυτό το νομοσχέδιο, γιατί αύριο έχει συνάντηση, ούτως ώστε να έλθει η πολυπόθητη δόση. Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τότε που βγήκε ο Παπανδρέου στο Καστελόριζο και είπε ότι με το Μνημόνιο θα σώσει την Ελλάδα. 

Τρία χρόνια έχουν περάσει και η Ελλάδα  δεν σώνεται. Βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην ύφεση, φτωχαίνει όλο και πιο πολύ, τα προβλήματά της γίνονται μεγαλύτερα, όλο και περισσότερο. Είπε προηγουμένως ο Υπουργός των Οικονομικών κ. Στουρνάρας ότι εάν δεν προχωρήσουμε, θα επιστρέψουμε στη δραχμή και έτσι θα πάμε δεκαετίες πίσω. Έχουμε πάει δεκαετίες πίσω, κύριε  Υπουργέ των Οικονομικών, εσείς μάλλον δεν το αντιλαμβάνεστε. Δεν το αντιλαμβάνεστε, διότι όπως είπατε και προηγουμένως, οι «NEW YORK TIMES» και ο  «ECONOMIST» λένε ότι προοδεύουμε. Δεν λένε, όμως, τα ίδια οι Έλληνες πολίτες είτε στην Αθήνα, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στις γειτονιές των μεγαλουπόλεων, είτε στα χωριά.

 Λειτουργούμε υπό την πίεση εκβιασμών χρονικών και προσωπικών εκβιασμών. Διότι λέτε στους Βουλευτές της τρικομματικής μνημονιακής Συγκυβέρνησης «εάν δεν ψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο, θα πέσει η Κυβέρνηση, δεν θα πάρουμε τη δόση, θα γυρίσουμε στη δραχμή» και άλλα πολλά τέλος πάντων, με τα οποία συμφωνούν απόλυτα οι νταβατζήδες που κατευθύνουν τη δημόσια γνώμη σε αυτή τη χώρα, που κατευθύνουν τα κανάλια και τις φυλλάδες ή μάλλον που νομίζουν ότι τις κατευθύνουν, διότι και σε δημοσκόπηση που έγινε θεωρούνται πλέον αναξιόπιστοι και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είναι αναξιόπιστοι είναι ότι σταθερά τρίτη δύναμη σε όλες τις πολιτικές έρευνες είναι η Χρυσή Αυγή που υβρίζουν εδώ και δύο χρόνια με πάθος όλοι αυτοί οι εκμαυλιστές του ελληνικού λαού….

Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια Αριστερά, η οποία κάνει είτε μαρξιστικές αναλύσεις σε αυτήν εδώ την Αίθουσα για μια ιδεολογία η οποία ιστορικά έχει χρεοκοπήσει, είτε από την άλλη πλευρά. Προλετάριοι υπάρχουν μπόλικοι πλέον σ’ αυτή τη χώρα, πάρα πολλοί. Γιατί δεν κάνουν μια επανάσταση; Πώς θα την κάνουν την επανάσταση; Επισκεπτόμενοι τον κ. Σόιμπλε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Έτσι θα ξεσηκωθούν οι προλετάριοι; Τέλος πάντων, ας τους κρίνουν οι αριστεροί που τους επιλέγουν και τους οποίους τιμώ, αν έχουν παραμείνει συνεπείς στην ιδεολογία τους.

Μια μεγάλη απόδειξη της αποτυχίας της πολιτικής του μνημονίου είναι η τραγική αποτυχία στους έμμεσους φόρους… Τα σχέδια επί χάρτου, δηλαδή ο προϋπολογισμός του κ. Υπουργού των Οικονομικών, απέτυχαν παταγωδώς. 506.000.000 ευρώ λιγότερα ήταν τα έσοδα από τους έμμεσους φόρους μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013. Ξεπαγιάσατε τον κόσμο με το πανάκριβο πετρέλαιο θέρμανσης και εισπράξατε τελικά λιγότερους φόρους. Το ίδιο συνέβη και με τα τσιγάρα. Μειώθηκε η πώληση των τσιγάρων; Όχι, βέβαια. Απλώς, ο κ. Σαμαράς μαζί με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη επέστρεψαν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω, κύριε Στουρνάρα, στα λαθραία τσιγάρα που πουλούσαν τότε στους δρόμους. Εκεί γυρίσαμε…»


ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

Ό,τι και να κάνουν, όμως, εναντίον μας είτε με την λάσπη, είτε με την σιωπή αποτυγχάνει. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν είμαστε μόνοι. Ένα μεγάλο μέρος του λαού είναι στο πλευρό μας και όσο περνάει ο καιρός γίνεται μεγαλύτερο. Το τελευταίο νέο στην αγωνία τους και τον πανικό τους απέναντι στην επέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ένας νέος νόμος, τον οποίο σχεδιάζουν με τον οποίον φιλοδοξούν να μας σταματήσουν!

Κυριακή της Λαμπρής και η εφημερίδα το ΒΗΜΑ του γνωστού συγκροτήματος με το γνωστό παρελθόν στο πρωτοσέλιδο του είχε και τον τίτλο: «Έρχεται νομοσχέδιο-φωτιά: Θα αφαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα από τους ρατσιστές». Εντελώς γελοία τα όσα αναφέρει το σχετικό άρθρο, του οποίου η προφανής πρόθεση είναι η προτροπή με αυτόν τον νόμο να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός της πολιτικής ζωής.

Μεταξύ των νομικών τερατουργημάτων, που περιέχονται στο δημοσίευμα το ότι εάν κάποιος καταδικάζεται πρωτόδικα για «ρατσισμό» τότε αυτομάτως θα του αφαιρούνται και τα πολιτικά δικαιώματα! Μόνον αυτά; Γιατί να μη τον εκτελούν επί τόπου στο δικαστήριο;…

Άνθρωποι γελοίοι, ανήμποροι, αποτυχημένοι, θλιβεροί. Η απάντησή μας στα όσα σχεδιάζουν είναι ότι δεν μας φοβίζουν οι όποιοι παράνομοι νόμοι τους και μπορούν και αύριο εάν θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να καταλάβει επιτέλους ο λαός ποιός είναι ο αληθινός εχθρός αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος.

Η απάντησή μας λοιπόν στον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο ξεκάθαρη: Δεν σας φοβόμαστε, θέστε μας αύριο εάν θέλετε εκτός νόμου!
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ