Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δελτίο τύπου σχετικά με την ανακοίνωση των «νέων Σύριζα Αγρινίου»


 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013


Το δήθεν παρθενογεννημένο κόμμα των φραγκοφονιάδων του  ΣΥΡΙΖΑ, με τοπικό σήμα κατατεθέν τον Κουρουμπλή που ψήφισε με χέρια και με πόδια το μνημόνιο του G.A.P. και την ένταξη της Πατρίδας μας στην σύγχρονη Γερμανική κατοχή, βγήκε τώρα να μας ενημερώσει για την μνημονιακή παρακμή γράφοντας: «…Έχουν δημιουργήσει έναν κόσμο παρακμής και θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο αλληλεγγύης, αυτοοργάνωσης, παιδείας, συμμετοχής και δημοκρατίας». Με λίγα λόγια, ούτε λίγο ούτε πολύ, το παρδαλό νέο-ΠΑΣΟΚ με συνταγές Ταουσέσκου και νεοταξικό εθνομηδενισμό, προσπαθεί να μας πείσει  ότι «δεν ξέρει τίποτε για τον φόνο», ούτε βεβαίως θα μας πει ποτέ για το «χρίσμα» που ο Α. Τσίπρας έχει λάβει από τους μνημονιακούς δυνάστες της πατρίδας μας προκειμένου να συνεχίσει το καταστροφικό τους έργο ενάντια στον Ελληνικό λαό. 

Αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, έχουν το θράσος να μιλούν για κοινωνία εκφασισμού και βίας, βία που για άλλη μια φορά αρνούνται να καταδικάσουν, ενώ  οι διάφοροι «Βαρεμένοι» συχνά πυκνά προτρέπουν τον λαό με ανακοινώσεις να αλληλοσκοτωθεί με πρόσχημα τον δήθεν φασισμό και τον δήθεν ρατσισμό των Ελλήνων.  Όταν η ίδια η βία αναφέρεται στη βία, το μόνο που μπορεί να μας πει είναι: «Θα μείνουμε μακριά απ’ την φλύαρη και άνευ νοήματος ρητορική για την καταδίκη ή όχι της βίας. Την βία δεν μπορείς να την καταδικάσεις και όσοι το ζητούν επιτακτικά, κρύβουν την ενοχή τους, άλλωστε και με το να την καταδικάσεις δεν λύνεται τίποτα… »

Διαβάσαμε στην ανακοίνωσή τους επίσης ότι: «…Ο εκφασισμός δυστυχώς είναι εδώ σαν πρακτική και σαν σκέψη, έχει φωλιάσει στην κοινωνία μας και είναι βαθύ αποτέλεσμα αλλά και επιλογή της εφαρμοζόμενης πολιτικής των τελευταίων χρόνων…..».  Επιτέλους οι σύντροφοι παραδέχονται, εμμέσως πλην σαφώς, ότι το Εθνικιστικό κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου, έχει φωλιάσει για τα καλά στην Ελληνική κοινωνία. Σύντροφοι περαστικά σας με ξύδι ή και χωρίς!

Υ.Γ. Δεν είμαστε σίγουροι για τον συντάκτη και εμπνευστή της «ανακοίνωσης» των «νέων Σύριζα Αγρινίου», (καμιά σχέση με τον Σύριζα Παραβόλας, διότι εκεί είναι άλλο μαντρί, όπου άλλος κάνει κουμάντο), όμως κάτι μας λέει ότι προέρχεται από αμφιβόλου καθαρότητας ‘’δημοκράτες’’.
Το μόνο σίγουρο όπου ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν, είναι ότι οι ‘’μικτές καταστάσεις’’ σε όλα τα επίπεδα βρίσκονται  στο στοιχείο του Σύριζα, και δεν το κρύβει άλλωστε !

Η ανωτέρω ανακοίνωση μας, στάλθηκε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και αναμένουμε την δημοσίευσή της.

 Λαϊκός Συνδέσμος Χρυσή Αυγή 
                Γραφείο τύπου 
Τοπικής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας