Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚ.Ο κόσμος τους φτύνει και αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

  Αν και δεν αξίζει αναφοράς το ΠΑΣΟΚ ως κομματίδιο του σήμερα, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα σχόλιο για τα τραγελαφικά που συνέβησαν στην επίσκεψη του Χρυσοχοΐδη στο Αγρίνιο.



Εκτός από τους ελάχιστους αμετανόητους που ακόμα ονειρεύονται ένα…νέο ’81 (ο κόσμος τους αποκαλεί κομματόσκυλα), στην συγκέντρωση μετείχαν και κάποιοι απλοί πολίτες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που θέλησαν έστω τη ύστατη στιγμή να ακούσουν το αυτονόητο. Ένα απλό συγνώμη για τα όσα διέπραξε το <<κίνημα>> στην διάρκεια της μακάβριας σοσιαληστικής θητείας του.


Διαβάζουμε ότι ο (τσαμπουκάς) πρώην υπουργός διέψευσε τις προσδοκίες τους, και αντί του συγνώμη, στήθηκε με καμάρι στο βάθρο λέγοντας ότι υπήρξε αλάνθαστος! Κάποιοι αποχώρησαν προφανώς απογοητευμένοι…και πιθανόν  εκνευρισμένοι με το θράσος του Χρυσοχοΐδη,  ενώ κάποιος ηλικιωμένος παρευρισκόμενος του είπε «Περίμενα μια συγγνώμη. Αφού δεν την είπατε, σας λέω εγώ: φτου σας!»



Στις φωτογραφίες που είδαμε (ελλείψει βίντεο διότι όπως διαβάσαμε δεν επετράπηκε), προσέξαμε ότι ο ΠΑΣΟΚΟ-Δήμαρχος Μοσχολιός έλαμψε δια της απουσίας του από την προσυνεδριακή διαδικασία. (Εμείς σαν ‘’κακά παιδιά’’ υποθέτουμε ότι εγκατέλειψε το ναυάγιο πρώτος -όπως κάνουν οι καλοί καπετάνιοι-, και πιθανολογούμε ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ‘’πολιτικό μαγνήτη’’ του  …υπέρ-τεχνοκράτη των διορισμών που ακούει στο όνομα Κουρουμπλής!)



Σύντροφοι το φτύσιμο του λαού είναι μόνο η αρχή- σύντομα θα λογοδοτήσετε.

Είστε το χθές, και είμαστε το Αύριο της Ελλάδας!

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα λαμόγια!