Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στην Κατούνα Ξηρομέρου για να τιμήσει τον πολιούχο Άγιο Αθανάσιο

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

  Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας με επικεφαλής τον τοπικό μας βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση και τον τομεάρχη Χρήστο Ρήγα, παρευρέθη στην θρησκευτική δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κατούνα Ξηρομέρου Αιτ/νίας.Κατόπιν της Θρησκευτικής τελετής έγινε λιτάνευση τις εικόνας του πολιούχου Αγίου Αθανασίου, αλλά και της Τιμίας Κάρας της Οσιοπαρθενομάρτυρος Αγίας Παρασκευής  που φιλοξενείται στην κωμόπολη της Κατούνας τις μέρες αυτές.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εκτός του δημοτικού συμβουλείου και του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, ουδείς άλλος πολιτικός παρευρέθει πέραν του βουλευτή μας Κώστα Μπαρμπαρούση, συνοδεία του κλιμακίου Συναγωνιστών και του τομεάρχη της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας!


Οι συναγωνιστές Χρυσαυγίτες και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης, προσεκλήθησαν επίσης από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Μεδεώνος για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου και παρέστησαν.
Στον χώρο του πρώην Δημαρχείου, έγινε και ολιγόλεπτη συνομιλία του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση με τον Δήμαρχο κ. Σολδάτο για τοπικά προβλήματα.

Ο κόσμος της Κατούνας υποδέχτηκε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής και τον βουλευτή Μπαρμπαρούση με μεγάλη χαρά και χαμόγελα αισιοδοξίας, να θυμίσουμε δε, ότι με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου  και Ιουνίου του 2012, η Κατούνα είχε ήδη δώσει την τρίτη θέση στην Χρυσή  Αυγή, και όπως χαρακτηριστικά λένε οι κάτοικοι που συνομιλήσαμε, ''στο Ξηρόμερο η Χρυσή Αυγή παίζει πλέον χωρίς αντίπαλο!

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής με την ευκαιρία της εορτής του πολιούχου Αγίου Αθανασίου, αλλά και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δήμου, εύχεται σε όλους τους Κατουνιώτες Χρόνια Πολλά και Ευτυχές το 2013.